Haapsalus selgusid Eesti veteranide meistrid lauatennises

Lääne Elu

info@le.ee

Veteranide lauatennis. Foto: erakogu
Veteranide lauatennis. Foto: erakogu

Laupäeval peeti Haapsalu spordihoones Eesti tänavused veteranide meistrivõistlused lauatennises. Vanusegruppides 40+ kuni 80+ osales kokku 125 mängijat ning võitjad selgusid nii üksik-, paaris- kui ka segapaarismängudes.

Võistluste peakorraldaja, Haapsalu lauatenniseklubi juhi ja Eesti lauatenniseliidu juhatuse liikme Heikki Soola sõnul näitas osalejate rohkus ilmekalt, et lauatennisel on väga lai kandepind kogu Eestis, seda harrastatakse päris noortest kuni veteranideni välja. „Rõõm on tõdeda, et isegi meeste 80+ vanuseklassis oli esindatud tervelt seitse ja naiste 70+ vanuseklassis kuus mängijat,“ ütles Sool.

Võistlustel osalesid teiste seas ka mitmekordsed Euroopa ja maailmameistrivõistluste medalistid Kai Thornbech, Elle Õun, Merje Aas ja Eva Hanni ning möödunudaastastest võitjatest lisaks veel Pille Veesaar, Tiia Müürisepp, Allan Kottise, Viktor Kekelidze, Gerhard Jozef Weiss, Viktor Peterson ja Martin Pakk.

Eesti lauatenniseliidu peasekretäri Margit Tamme sõnul on veteranide võistlus igal aastal väga oodatud sündmus ja osalejate arv nendel olnud stabiilselt suur. „Meie veteranide tase on olnud läbi aegade väga kõrge ka rahvusvahelisel tasemel, ainuüksi käesoleva aasta veteranide MMil Omaanis teenisid Eesti sportlased tervelt kümme medalit, millest kaks olid kuldsed, kaks hõbedased ja kuus pronksmedalid,“ lisas Tamm.

 

Üksikmängude meistrid

 • Aleksei Nikonorov (40+ mehed)
 • Pille Veesaar (40+ naised)
 • Antti Luigemaa (50+ mehed)
 • Tiia Müürisepp (50+ naised)
 • Allan Kottise (55+ mehed)
 • Väino Nüüd (60+ mehed)
 • Kai Thornbech (60+ naised)
 • Gerhard Jozef Weiss (65+ mehed)
 • Dmitri Jastrebov (70+ mehed)
 • Eva Hanni (70+ naised)
 • Priit Eiver (75+ mehed)
 • Kaarel-Mati Halla (80+ mehed)

Sven Ratassepp

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments