Haapsalu vapimärgi saavad Veske, Mahoni ja Lumiste

Haapsalu vapimärgi saavad Arne Veske, Anne Mahoni ja Rudolf Lumiste.
Haapsalu vapimärgi saavad Arne Veske, Anne Mahoni ja Rudolf Lumiste.

Haapsalu volikogu otsustas, et tänavu saavad vapimärgi ärimees Arne Veske, koolijuht Anne Mahoni ja korvpallitreener Rudolf Lumiste.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles kirjeldas volikogule Lumistet kui korvpalli mängijat, treenerit ja kohtunikku, kes on 21 aastat vedanud Haapsalus korvpalliturniiri Sauna Cup ja tutvustanud välismaal Haapsalut.

Anne Mahoni on koolis töötanud 42 aastat. Suklese sõnul on tema käe all saanud keskkoolist gümnaasium ja gümnaasiumist põhikool. „Oli tubli eestvedaja kui ehitasime uut põhikooli,“ ütles Sukles.

Arne Veske on Haapsalus ärimehena tegutsenud aastakümneid. “Ta on Haapsalu ettevõtluse eesotsas olnud juba 80ndate aastate lõpust,” ütles Sukles. Veske on ajalehe Lääne Elu asutaja ja omanik, tema kodumasinaärist kasvas välja Eestis ja rahvusvaheliselt tuntud liisingufirma kaubamärgiga Liisi. 2019. aastal lõi Veske Holm panga.

Linnavalitsus annab vapimärgid üle homme õhtul kell 19 enne valgusmängu „Imagine“.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Inge.
1 aasta tagasi

Armas on lugeda kuidas inimesed kenasti ronivad redeli tippu. Kes kuidas?
Palju vaprust, ikka edasi ja edasi!!!!!

Andres Kuuse tn koolimajast
1 aasta tagasi

Õnnitlused Annele!Viisakas,konkreetne ja kiire taibuga naine.

Andres
1 aasta tagasi

Samad sõnad ka Nõva meeste poolt!

Lihula
1 aasta tagasi

Hr. Lumistele soovin õnne! Tubli ja tore mees! Hr. Veske on samuti lugupeetud inimene ka siinkandis! Kõik kolm väärivad tunnustust!