Kaia Kanepi: mängin senikaua, kuni sel on mõtet

Lääne Elu

info@le.ee

Kaia Kanepi Brisbane'i turniiri veerandfinaalis. Foto: ekraanitõmmis videoülekandest
Jaanuar 2022. Eesti teine reket Kaia Kanepi. Foto: kuvatõmmis

37-aastane Kaia Kanepi valmistub järjekordseks hooajaks ega mõtlegi veel karjääri koomale tõmbama hakata, vahendas Delfi.

Igihaljas Kaia Kanepi, kes tõusis tänavu maailma edetabelis esimest korda üle kaheksa aasta 30 parema sekka ja asub praegu 32. positsioonil, valmistub usinalt uueks hooajaks. Reisi Austraaliasse, kus ta mängib alustuseks kaks Adelaide’i turniiri, alustab ta nädala pärast. Aasta esimene suure slämmi turniir Australian Open stardib 16. jaanuaril.

Eesti Päevaöehele antud intervjuus ütles Kanepi, et ta mängib enesetunde järgi. “Ma pole kunagi öelnud, et lõpetan ära. Olen öelnud, et mängin mingitel põhjustel vähem, kui pole aasta või pool aastat mänginud. 2017. aastal ei mänginud ma üldse, aga ei öelnud ka, et lõpetan. Mängin senikaua, kuni sel on mõtet, ma mängin hästi ja mul on hea tunne. Kui tuleb häid võite, siis ikka mängin edasi,” lausus Kanepi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Noor
1 aasta tagasi

Teeb oma tööd nii kaua,kui suudab ja makstakse.Tubli!

võõras
1 aasta tagasi

väga tubli, edu!

Money talks
1 aasta tagasi

‘kuni sel on mõtet’ ehk : kuni pappi tuleb.

En.
1 aasta tagasi
Reply to  Money talks

Keegi tark võiks uurida erinevate elukutsete hädavajalikkust. Ehk on üks isemajandav tennisemängija rohkem väärt kui ministeeriumitäis riiginõunikke ja riigirahadel mtü-lasi? K. Kanepi igihaljus teeb vähemalt tuju heaks. Tervist peabki oskama hoida ja sisetunnet ei tohi ignoreerida. Samas tuleb kuskilt hankida hädapärast elatisraha. Kuni pole nimekirja hädavajalikest töödest, kuhu just täna (Haapsalus) mõistliku papi eest appi minna, las inimene elatub tennisest.

miljonär Kanepi
1 aasta tagasi
Reply to  En.

Tunned muret, et Kanepi peab ”kuskilt hankima hädapärast elatisraha ”…hahahaaaaaa