Aasta maadlustreener on Janar Sõber, aasta üllataja Kevin Uspenski

BNS

Janar Sõber. Foto: Urmas Lauri
Janar Sõber. Foto: Urmas Lauri

Eesti maadlusliit valis aasta parimad, kuulutades aasta treeneriks Lihula maadlustreeneri Janar Sõbra ja aasta üllatajaks Haapsalust pärit maadleja Kevin Uspenski.

2022. aasta parimateks maadlejateks valis maaldusliit täiskasvanute arvestuses Epp Mäe, Helary Mägisalu ja Aimar Andruse. Eesti esimaadleja Epp Mäe võitis Euroopa meistrivõistlustel hõbeda ning maailmameistrivõistlustel pronksi. Parimaks kreeka-rooma maadlejaks osutus tänavu Helary Mägisalu ja parimaks vabamaadlejaks Aimar Andruse.

U23 vanuseklassis valiti parimaks naismaadlejaks EM-il pronksi võitnud Viktoria Vesso. Parimaks kreeka-rooma maadlejaks valiti Ranet Kaljola ja vabamaadlejaks Erik Reinbok.

Juunioride vanuseklassis ehk U20 valiti parimaks Euroopa meistritiitli võitnud kreeka-rooma maadleja Richard Karelson. Lisas võitis ta pronksmedali maailmameistrivõistlustelt.

U17 vanuseklassis valiti parimaks kreeka-rooma maadleja Max Hristjuk ja vabamaadleja Janar Lips.

Õpilaste ehk U15 vanuseklassis valiti parimaks EM-il hõbeda võitnud naismaadleja Lisette Böttker ning pronksmedali võitnud kreeka-rooma maadleja Robi Kristjuhan. Parimaks vabamaadlejaks valiti selles vanuseklassis Ilja Sobolev.

Tunnustuse sai veel aasta aktiivseim kohtunik Kauri Mitt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments