Pääste: päästjad kustutasid Panga külas ahjus tule

Lääne Elu

info@le.ee

Esmaspäeva õhtul kell 22.26 sõitsid päästjad Panga küla Nurga tänavale, kus põles korsten.

Haapsalu päästjad leidsid korterist saunakerise tüüpi küttekolde, mida siis inimesed parasjagu kütsid, korstnas põlengut ei tuvastatud. Päästjad kustutasid ahjus tule ja jahutasid ahju maha ning keelasid kütmise, sest küttekolle oli valesti paigaldatud ning korstnas olid praod. Päästjad nõustasid korterielanikke.

Päästeamet tuletab inimestele meelde, et igal aastal tuleb oma küttekolded enne kütteperioodi algust üle vaadata ning korda teha. Valesti paigaldatud kütteseadmed põhjustavad sageli raskete tagajärgedega tulekahjusid.

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Na vat
1 kuu tagasi

Pole esimene kord kui keelatud ahjuga köetakse.

Villu
1 kuu tagasi

Nüüd siis olema ref juhtimisel jõudnud sinna, et päästeamet tuleb kustutab sul ahjus tule kui sooja tahad. Vali Ekre ja martin ise tuleb süütab lõkke sinu majas.