Möödunud nädal tõi Läänemaale 68 koroonaviirusega nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Möödunud nädala jooksul lisandus Läänemaale 68 koroonaviirusega nakatunut – viis laboratoorselt kinnitatud ja 63 kliiniliselt diagnoositud haiget. Laboratoorselt analüüsiti 124 läänlase koroonaviiruse teste, millest positiivseid oli 9,27%.

Üle Eesti lisandus nädala jooksul 2191 haigusjuhtu, millest 490 olid laboratoorselt kinnitatud ja 1701 kliiniliselt diagnoositud.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 749,3, mis on maakondade võrdluses kõrgeim näit. Eestis keskmiselt on näit 369,5. Läänemaale järgneb Tartumaa (569,8), madalaim on näit Hiiumaal (170,6).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Krüübe
1 aasta tagasi

And?