Martnas toimub laupäeval sügislaat

Lääne Elu

info@le.ee

Martna laat 2018. aastal. Foto: Arvo Tarmula

Laupäeval, 15. oktoobril peab Martna kogudus poe kõrval sügislaata.

Laata on Martnas peetud 2017. aastast. „Sel korral toome laada Martna poe kõrval olevale parkimisalale, endise söökla kõrvale,” ütles laada korraldaja Küllike Valk. „Püüame väikeses Martnas olla osalised suurest porikuu festivalist, tuua kogukonda juurde pisut värvi ja särtsu.”

Endise söökla kõrval toimub laat, sest kogudus püüab elu sisse puhuda vanale sööklale, kuhu plaanib rajada kogukonna kohviku. Laadal toimuva loteriiga kogutaksegi raha ruumide remondiks.

Korraldajad ootavad laadale müüjaid ja ostjad lähemalt ja kaugemalt. Müügiks sobivad metsa-, põllu-ja aiasaadused, hoidised ning käsitöö. Laadalised saavad kõhu täis laadasupist. Lastealal toimuvad eakohased tegevused. Igal pool- ja täistunnil on etteasted ja toimub üheslaulmine Martna kooriga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments