Projekteerimistingimuste eelnõu tutvustamine: Sireli tn 3, Haapsalu linn

Regina

regina@le.ee

Ajavahemikul 19.9.–3.10.2022 on Haapsalu linna veebilehel (www.haapsalu.ee/avalikustamisel-olevad-projeteerimistingimused) avalikustatud projekteerimistingimuste eelnõu Sireli tn 3 kinnistule. Projekteerimistingimused on koostatud Sireli tn 3 kinnistul asuva üksikelamu ümberehitus- ja laiendusprojekti koostamiseks.
Avalikustamise perioodil on huvitatud isikul ja isikul, kelle õigusi võib projekteerimistingimuste andmine puudutada, võimalus esitada eelnõu kohta kirjalikke ettepanekuid ja põhjendatud vastuväiteid e-posti aadressile hlv@haapsalulv.ee.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments