Kooliaasta laulab avatuks Stefan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eelmisel aastal kirjutasid koolirahu lepingule õpilaste esindajana alla Rasmus Kuslap, õpetajaid esindas Siim Birk, koolijuhte Malle Õiglas. Oma allkirja lisas lepingule ka linnapea Urmas Sukles. Foto: kuvatõmmis videost

Pärast 1. septembri aktusi kogunevad Haapsalu koolide õpilased keskpäevaks Haapsalu kultuurikeskuse ette, kus kooliaasta laulab avatuks tänavusel Eurovisioni lauluvõistlusel Eestit esindanud Stefan.

Tavapäraselt on enne kontserti linnavalitsuse, õpetajate ja õpilaste esindaja alla kirjutanud koolirahu kokkuleppele. Tänavu aga kontserdieelset koolirahu allkirjastamist kavas ei ole. Haapsalu aselinnapea Kaja Rootare ütles, et sel aastal kinnitab koolirahu 1. septembril iga kool eraldi. „Arutasime seda ja leidsime, et nii tunnevad lapsed paremini, et koolirahu punktid kehtivad ka tema kohta,” põhjendas Rootare.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments