Ameerika autod pääsevad Posti tänavale

Ameerika autod jätsid küll tänavale mustad jutid, aga tänu jahedale ilmale teed ei lõhkunud. Arvo Tarmula

Ameerika autod võivad tänavu rehve põletada vaid lennuväljal. Foto: Arvo Tarmula

Ameerika autonäituse korraldaja ja Haapsalu linn leppisid sel nädalal kokku, et Ameerika autod pääsevad siiski tänavu Posti tänavale.

Linn teeb korraldajatega lepingu, et kui Ameerika autod peaksid vast valminud Posti tänavat kahjustama, korvab parandamise kulud autoürituse korraldaja.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
23 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
noh
1 aasta tagasi

to Luisa.Sama võib öelda, et mis seal rahvatantsu üritustel vaadata on ja mitte 1 kord suve jooksul,vaid mitmeid kordi, ikka ühed ja samad rahvariided ja tantsud ja samad näod samuti.

Justnimelt
1 aasta tagasi
Reply to  noh

Väga õige. Rahvatants on üks igavamaid mida vaadata. Kui ise seal kepsutad, siis jah veel, et tunned huvi ja vaatad kuidas teised tantsivad, aga muidu, kui ise selles osaline ei ole, noo siis on parematki vast teha.

K.s
1 aasta tagasi

Samamoodi oleks võinud Nostalgiapäevadele lubada Zaporoozetsid ja Laz Bussid… Slava Ukraine…

Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Kas on ikka kindel,et Posti tänav selleks ajaks valmis saab ?

Kodanik
1 aasta tagasi

Millal uuendatakse teekatte märgistust teenindusmaja parklast väljudes? Aga ega sellest kasu pole. Vasakule pööratakse endiselt. Võiks ohutus saart pikendada ja vasakpöörded ära keelata. Kes parklasse tahab, teeb tagasipöörde ristmikul.

ABC
1 aasta tagasi
Reply to  Kodanik

Sealt vasakule keerata ongi õige,tuleb see keeld lõpetada.

misasja
1 aasta tagasi
Reply to  Kodanik

Mida see krdi sinu mure on, kes kuhu keerab? Või hakkad väljamõeldisi kirjutama, et a la pidevalt keeravad teele ette? Pealegi ma ei lugenud artiklist välja, et oleks juttu olnud teenindusmaja parklast! Püsi teemas kodanik!

Kohalik
1 aasta tagasi
Reply to  Kodanik

Jälle üks liikluskorraldaja meil juures…
Millisel ristmikul….Jaama ringil wää
Teatavasti on ristmikel tagasipööre keelatud…

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Kodanik

Seal on ju kohustuslik paremale! Eirajatele tuleb litakas trahvi teha ja kogu moos!

Tohohh
1 aasta tagasi

Tüüpiline jobu. Saaks ainult trahvida ja karistada, selmet arvestada inimestega ja muuta liikluskorraldus mugavamaks, turvalisemaks. Trahvida, trahvida, sitta keerata….haiglane minumeelest.

Luisa
1 aasta tagasi

Ma ei mõista, mis nendes ameeerika autodes igal aastal nii vaadata on. Pärast ürituse lõppemist on lossihoov ning pargid sodi ja laga täis, rääkimata uuest peatänavast. Miks riskida sellaga, et ürituse korraldaja maksab pärast kahjud kinni, kui seda saab ennetada. Haapsalusse võiks tulla mingisugune uus traditsiooniline üritus ameerika autode asemele.

Luule Kuule
1 aasta tagasi
Reply to  Luisa

Kena luul. Teiste toredate Haapsalu üritustega ei teki absoluuuutselt prügi, eksju? Sa võid täitsa vabalt mingi uue ürituse Haapsalus käima lükata – sokikudujate, vingujate või hoopis mittemõistjate festivali?

Täitsa igav, kulunud asi
1 aasta tagasi
Reply to  Luule Kuule

Mis saab sokikudujate vastu olla? Olen neid autosid vaadanud algusaastatel mitu korda. No aga ikka ühed ja samad laevad, ei paku need enam pinget kellelegi suurt.

Noo mis
1 aasta tagasi
Reply to  Luisa

Prügi koristatakse ju ära . Autosid on tõepoolest mõtetu vahtida, kui just fänn ei ole, aga see üritus pole ju üksnes autode paraad, ennem on ikka kontserdid ja hindamised jms. Läbi linna sõit jääb festivali kõige lõppu.

Kirsa
1 aasta tagasi
Reply to  Luisa

nojah….kui juba ”uus traditsiooniline üritus” teha, siis ehk uued vene tankid ja palju vene uusi sõdureid vanade traditsioonidega.

misasja
1 aasta tagasi
Reply to  Kirsa

Vene tankid?

abe
1 aasta tagasi
Reply to  Luisa

sa luisa ei saa vist aru ,et üritus mis on toimunud üle kahekümne aasta ongi traditsiooniline.ja kellele mingid üritused ei meeldi istuge kodus ja vaadake televiisorist serjaale.mind jätavad ka paljud üritused külmaks,aga ma ei hakka neid sellepärast maha tegema.ja seletage mis moodi lõhub ameerika auto rohkem teed kui ükskõik nis muu trantspordivahend.pigem on vastupidi sellise kivisillutise peal lõhud enne autorehvi,kui kivisillutise.vähem ohkimist võiks olla.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  abe

Kas teie koolis polegi käinud?

Poisikestele hirmsalt meeldib
1 aasta tagasi
Reply to  abe

Kas iga muu sõiduk vilistab/kulutab kummi nii, et lämmatav must pilv õhus? Kindlasti mitte, need sõidukid aga just kindkasti seda teevad, vähemalt siiani on tossutatud. Ilmselgelt on bad teekatet kahjustanud.

Tuuli
1 aasta tagasi

Ma arvan, et keegi ei taha nende teravate kivide peal nagunii rehvi põletada. Lõhub ju kohe rehvi ära

Taadu
1 aasta tagasi
Reply to  Tuuli

Kaubamaja juures ikka vilistavad ketsi, seal uus asfalt nüüd ka

Noo mis
1 aasta tagasi
Reply to  Tuuli

Freesitakse silrdaks veel ju!!!

kilplased siis
1 aasta tagasi
Reply to  Noo mis

Laotud kive hakatakse freesima? Ennekuulmatu.