Kaubamaja parklas tuleb kasutada parkimiskella

Elen Freivald

elen@le.ee


Kaubamaja parkla on tasuline. Foto Elen Freivald

Aprilli viimasest nädalast korraldab kaubamaja parklas parkimist EuroPark, korraga on lubatud parkida poolteist tundi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
33 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Noor
1 aasta tagasi

Mis lärm,kuskil pole räägitud tasulisest parkimisest,mida ei tule ja on ka mõttetu sellises väikelinnas.Parkimiskohti küll ja neid tuleb juurde. Tasuta parkimine on Haapsalu eelis teiste suvitu linnade ees.

Maakas
1 aasta tagasi

Haapsalu jõudku esmalt oma palgatasemega Tallinnale ja Harjumaale järele. Läänlastel, kes õnnetuseks läänemaa ettevõtetes töötavad, pole rahagi, et parkimise eest ka veel maksta. Mõnes üksikus firmas on võimalik normtundidega1000€ kätte saada, millega ehk päris nälga ei sure, aga midagi eriti lubada ka ei saa. Eestis on levinud veider arusaam, et maapiirkonnas on elu odavam ja neile polegi vaja nii palju maksta kui pealinnas ja selle ümbruses. Tegelikkus on aga risti vastupidine.

Tuuda
1 aasta tagasi
Reply to  Maakas

Pole probleemi – vaesed liiguvad jalgsi!
Parkimine ja selle eest maksmine jäävad ära ja raha alles 🙂

Vatt??
1 aasta tagasi
Reply to  Maakas

Oot, nüüd ma ei saanud aru. Polegi vaja niipalju maksta!? Kas mitte nii ei ole, et tööle minnes lepid sina ise ju töötasus kokku, mitte, et keegi maksab palju ise heaks arvab!? Kui nii tõepoolest oled tööl, siis ruttu minekut sealt, kuigi tegelikkuses inimene küsib ikkagi endale ise töötasu ja tööandja teeb omapoolse pakkumise. Seejärel otsustad, kas teed selle tasu eest töö ära, või kaupled edasi või otsid uue koha. Tööandjat küll ei maksa süüdistada, kui sa ise oled nõus paari rutsi eest oma aega müüma.

ja tuligi ära!
1 aasta tagasi

järgmiseks aastaks pole enam ühtegi avalikku kohta kus parkida tasuta veame kihla. tuleb vist elektritõuksile üle minna. ja nimme jätan keset teed selle seisma

Nimi on küll
1 aasta tagasi

Ja keda sa tõuksi keset teed jätmisega ähvardad ja karistad? Linnakodanikke? Lapsik.

vanalinn ja väike uulits
1 aasta tagasi

Vaesed väketänavate elanikud! Need topitakse umbselt täis, et parkimistasust kõrvale hiilida. See ju katsetatud ükskord juba.

Arvos
1 aasta tagasi

väljapressimisest ikka.

Ometigi!
1 aasta tagasi

Uskumatu!
Kas tõesti hakkab Haapsalu anarhilisest provintsikolkast, kus kehtib igameheõigus, tsiviliseeritud linnaks muutuma..

Jaan
1 aasta tagasi

Palun teha ka Maxima taha tasuline ,siis pääseks ehk ka autoga poodi suuremas koguses kaupa ostma.Kuigi jah sinna käruga poest minna on suht võimatu.Aga lääne elu ja Holm panga töötajad on selle kõik kenasti täis parkinud.

linlane
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan

Ära palun vingu, tea, et mingit Maxima tagust parklat ametlikult ei ole olemas. Tegemist ikkagi ju Holm panga parklaga. Küllap pank sulgeb varsti seal parkimise võõrastele üleüldse ära.

Jaan
1 aasta tagasi
Reply to  linlane

Ei vingugi.Kuid Maxima juhtkond teatas, et kaupluse parkla asub seal.Kas nemad siis ei teagi, et kauplusel polegi parklat tegelikult.Siis on selle kaupluse asukoht küll vale maainimestele.Linna rahvas muidugi võib seal jalutada iga päev.Aga jah kui neil kliente pole vaja siis nii ongi parem.

Joppenpuhh
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan

Maxima tagune parkla on ju eraparkla, mis kuulub majahaldajale ja ongi mõeldud selle maja töötajate parklaks. See et seal praegu Jaanil, peatänava remondi ajal, lubatakse parkida on puhtalt vastutulek omaniku poolt.

Sipelgas
1 aasta tagasi

Kui palju sellest alast on Coobi oma ja kui palju linna oma ? Lihtsalt jäi pilk katastri kaardil pidama .

Hgg
1 aasta tagasi
Reply to  Sipelgas

Tegelikult tulebki välja et suurem osa uuest parklast on linna maa peal, ehk siis linn mattis sinna käkki ka järelikult raha ja ei osanud järelvalvet teostada ning nüüd on probleemid. Kas haapsalu lv on palganud inimesi parteilise kuuluvuse ja onupojapoliitika kaudu või? Reeglina eeldaks et linna palgal on ikka spetsialiste ka.

nimi
1 aasta tagasi

Praegu on seal parkimine niigi problemaatiline, kohti vähe. Kas tõesti taksodel ei ole mujal passida? Hakka või vägisi Rimis käima, Uuemõisa ka sellepärast sõitma ei hakka, et Coopi külastada.

K.s
1 aasta tagasi

Kas tsiklil peab ka parkimiskell olema?

Mida vaja teada
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

Ei kuule. Tsikkel on püha lehm. Kõik peavad teed andma ja parkimiskoha vabastama.

K.s
1 aasta tagasi

Tegelikult, oma päevinäinud Ladaga, olekski parem kui pisut tee ääre poole hoiaksid…

Mida vaja teada
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

Miks oleks parem, see jääb arusaamatuks?

Taadu
1 aasta tagasi

1,5 tundi on tasuta, seal piisaks 1 tasuta tunnistki – oluline, et vinguda saaks

aga
1 aasta tagasi
Reply to  Taadu

miks peab tasu üldse võtma, tehke siis Haapsalu linnas liiklus üldse tasuliseks, jääb kisa ja müra vähemaks

linlane
1 aasta tagasi
Reply to  aga

Said sa ka aru või ikka ei jõudnud kohale? Tegemist on Coopi parklaga, kes korraldab seal ka parkla renoveerimist. See firma on huvitatud, et tema kliendid saaksid selles majas paiknevaid kauplusi-teenindusettevõtteid külastada ja 1,5 tundi on selleks igati piisav aeg. Miks peaks Coop pakkuma päevast parkimist linna untsakatele, kes tema äridele midagi sisse ei too.

Sohver
1 aasta tagasi

See kellaga parkimine seal pole suur probleem. Täna on probleem pigem selles, et kohti seal suurt hetkel pole, aga pooled kohad on seal telekat passivaid taksojuhte täis.

Arvos
1 aasta tagasi
Reply to  Sohver

Taksistid ei pea seal inimestel jalus passima. Minema kupatada nurga taha. Kel taksot vaja, leiab selle vabalt sealt üles.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Arvos

Taksojuhid maksavad selle koha eest linnale juba aastaid.