Nädalavahetusel andsid päästjatele tööd kulupõlengud

Lääne Elu

info@le.ee

Nädalavahetusel tuli päästjatel neljal korral kustutada kulupõlenguid. Nende vahele tuli kustutada ka põlema süttinud heinarulle, prügikasti ja soojamüüris süttinud pigi.

22. aprillil kella 13.17 ajal levis Sinalepa külas lõkkeasemelt tuli ümbritsevale kulule, mille päästjad kustutasid. Põles 500 ruutmeetrit kulu. Tulekahju süttis kuna lõkkeaseme ümbris oli korralikult puhastamata.

Kell 15.20 põles 100 ruutmeetrit kulu Haapsalus Raudteetammi teel.

Kella 22.22 ajal põlesid Lääneranna vallas Kallikülas vanad heinarullid, mida päästjad üle kahe tunni kustutasid.

23. aprillil kella 17.58 ajal kustutasid päästjad Lääne-Nigula vallas Nõmme külas 900 ruutmeetrile ulatunud kulupõlengu.

24. aprillil kella 10.05 ajal süttis Lääne-Nigula vallas Kullamaa külas soojamüüri lõõridesse kogunenud pigi. Päästjad kustutasid maja ohustava pigipõlengu pulberkustutiga ja keelasid kütteseadme kasutamise kuni puhastus- ja hooldustööd tehtud.

Kella 11.50 ajal põles Lääne-Nigula vallas Kullamaa külas kalmistu juures prügikonteiner, mis oli ilmselt süttinud hooletult ära visatud küünlast või suitsukonist. Päästjad kustutasid tulekahju, juhtunust teavitati surnuaia vahti.

Kella 15.26 ajal põles Haapsalus Lihula mnt paar ruutmeetrit kulu.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments