Maadlejad tõid kaks meistritiitlit

Stefan-Lauri Mölder võitis Kreeka-Rooma maadluses kaalukategoorias 80 kg meistritiitli. Foto Janar Sõber

Kohtla-Järvel peetud U17 Eesti meistrivõistlustel Kreeka-Rooma, naiste- ja meeste vabamaadluses said Läänemaa maadlejad kaks kulda ja ühe pronksmedali.

Võistlemas oli 114 noorsportlast 30 maadlus klubist. Läänemaad esindasid SK Martna, kelle rivistuses astus starti 4 noormaadlejat (neist kolm tegid kaasa ka vabamaadluses) ning MK Dünamo, kes oli kohal kahe  sportlasega. Pärnumaad esindas Lääneranna spordikool, kes pani starti seekord ühe noorsportlase.

Meeskondlikus arvestuses oli siinsetest klubidest edukaim SK Martna, saavutades vabamaadluse arvestuses 9. koha ja Kreeka-Rooma klubide arvestuses 6. koha, Lääneranna spordikool tuli 7. kohale ja MK Dünamo 18. kohale.

Individuaalses arvestuses suutsime tuua koju kaks kulda – meistritiitlit ja ühe pronksi. Eesti Meistri tiitel avab ukse Eesti U17 koondisesse, mis tähendab palju treeninguid ja laagerdamist, mis omakorda saab olema suvel toimuvate EM-i ja MM-i ettevalmistuseks.

Stefan-Lauri Mölderi (Lääneranna SpK) kehakaalus oli konkurents kõige tihedam, kokku asus tiitli nimel võistlema 14 noormaadlejat. Kui Mölder loovutas turniiri jooksul vastastele kokku 3 punkti, siis Hendrik Rämman (SK Martna) ei andnud raskekaalus vastastele üldse sõna ja jalutas finaalivõiduni välja täiesti puhaste paberitega.

Kõik meie maadluspoisid andsid vastastele korralikud lahingud ja võitluseta ei loovutatud punktigi.

Eesti meistrid 2022:

  1. koht Stefan-Lauri Mölder, Kr-r, 80 kg (14 osalejat)

1. koht Hendrik Rämman, Kr-r, 110 kg (6 osalejat)

3. koht Jarmo Danilov, Vabam., 60 kg (10 osalejat)

Meie ülejäänud tulemused:

4. koht Jarko Danilov, Vabam., 92 kg (4 osalejat)

5. koht Kristo Tikerpuu, Kr-r, 55 kg (5 osalejat)

6. koht Kristo Tikerpuu, Vabam., 55 kg (6 osalejat)

6. koht Trevor Uustalu, Kr-r, 65 kg (7 osalejat)

7. koht Morgan Madiberg, Kr-r, 80 kg (14 osalejat)

8. koht Jarko Danilov, Kr-r, 92 kg (8 osalejat)

11. koht Jarmo Danilov, Kr-r, 60 kg (12 osalejat)

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments