Varas viis heinakuurist mootorratta kütusepaagi

Lääne Elu

info@le.ee

12. veebruaril teatati politseile, et Haapsalus tõukas 43-aastane mees korteris enda elukaaslast, 45-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

11. veebruaril teatati, et Lääne-Nigula vallas siseneti täpselt tuvastamata ajal heinakuuri, kust varastati mootorratta kütusepaak ja muid asju. Kahju on esialgsetel andmetel ligi 350 eurot.

11. veebruaril alustati menetlust selles, et alates 19. jaanuarist kontakteerusid tundmatud inimesed 56-aastase naisega ning lõid talle ebaõige ettekujutuse investeerimisest. Naine andis tundmatutele üle AnyDesk  rakenduse enda mobiiltelefonis ja arvutis, samuti investeeris ta tundmatute soovil investeerimislehel ning tema nimel võeti laenu. Praeguseks on naisele tekitatud kahju ligi 7890 eurot, mida ei ole võimalik enam tagasi saada. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
2 aastat tagasi

Lollidelet tulebki raha ära võtta. Võivad endale viga teha.

komissar paio
2 aastat tagasi
Reply to  Arvos

No siin pean nõustuma igaljuhul , kurja , 56 aastane ja selline ohmoon ……Isegi Pamp ja Pook targemad .