Kanepi asub Austraalia lahtistel püüdma kohta veerandfinaalis

BNS

Kaia Kanepi. Foto: tenniseliit
Kaia Kanepi. Foto: tenniseliit

Tennisist Kaia Kanepi (WTA 115.) kohtub esmaspäeva lõunal, orienteeruvalt 12 paiku Austraalia lahtiste tenniseturniiri neljandas ringis maailma teise reketi, valgevenelanna Arina Sabalenkaga, võidu korral pääseb Kanepi veerandfinaali.

Sabalenakaga on Kanepi varem tenniseväljakul kohtunud korra, aasta tagasi Austraalia lahtiste eelturniiril, kui 6:1, 2:6, 6:1 jäi peale eestlanna. “Tal on hea serv, ta lööb väga tugevasti. Eeldan, et ta mängib väga hästi,” rääkis Kanepi lühidalt jõulisest valgevenelannast.

23-aastase Sabalenka pole Austraalia lahtistel siiani esinenud just liiga veenvalt. Kõik senised mängud on läinud otsustavasse setti, kuigi vastased olnud pigem keskmikud. Ta on jagu saanud Storm Sandersist (WTA 128.), Xinyu Wangist (WTA 100.) ja Markéta Vondroušovast (WTA 41.).

Sabalenka on tuntud tugevate löökide ja heal päeval mõrvarliku servi poolest. Aga pallingul tuleb sisse ka kõvasti apse. Näiteks pärast Vondroušova alistamist ütles ta: “Olen õnnelik, et tegin vaid 10 topeltviga.”

Kui Sabalenka jõudis Austraalias neljandasse ringi teist, siis Kanepi alles esimest korda. “Järjekordne kõva pommitaja. Tuleb kindlasti huvitav mäng ja ootan seda väga,” vaatas Sabalenka ette esmaspäevasele lahingule eestlannaga.

Kanepi andis peale eelmist mängu väljakul ka intervjuu, kus ta ütles, et poleks eales arvanud, et Austraalias nii palju mängib. Oma eelmist vastast Maddison Inglisit Kanepi aga kiitis ja ütles: “Ta mängis algus väga hästi ja sain aru, et mäng tuleb raske, aga mängisin lõpuks palli enda kasuks.”

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments