Simona Ladva võitis turniiri, Maily Märss poolfinaalis

Simona Ladva (vasakul) võitis turniiri. Foto: Vello Kuhi

Tennise noormängijatele algas aasta edukalt. Viimsi tennisekeskuses toimunud Eesti noorteliiga TII turniiril võitis Simona Ladva koos Simona Sepaga tüdrukute paarismänguturniiri.

Kõigepealt võitsid kaks Simonat Hõbe Lee Heinlo/Kätriin Kiiki 4-0 4-2, seejärel Elizaveta Anikina/Marina Markina 4-0 4-0 ja poolfinaalis Kamilla Poljans/Airina Sorokina 4-2 5-4(5).

Finaalis mängisid Simonad väga kindlalt üle tulemusega 4-0 4-0 Maria Manethe Irdoja/Elin Kalmuse ning turniirivõit oli käes.

Üksikmängus võitis Ladva esmalt Elin Kalmuse 5-4(2) 4-2, kuid seejärel kaotas Elizaveta Anikinale 1-4 1-4.

Edukalt algas aasta ka Maily Märsile, kes Eesti noorte GP turniiril T16/18 Laagri tennisehallis jõudis paarismängus poolfinaali. Koos Nora Leinusega võitsid nad esmalt Hanka Mühlberg/Kiara Nassari 6-3 6-0 ja seejärel veerandfinaalis Hanna Grete Katarina Hoop/Miriam Ränkeli 6-2 6-4.

Poolfinaalis tuli kaotus teisena asetatud Nora Parik/Mariela Pluutuselt 7-5 6-1. See on hea algus uuele aastale. Üksikmängus võitis Märss esmalt Hanka Mühlbergi 6-0 6-2 kuid seejärel kaotas oma paarismängupartnerile Nora Leinusele 6-4 6-0, kes võitis ka hiljem kogu turniiri.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments