Läänemaale lisandus kolm koroonaviirusega nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Möödunud ööpäeva jooksul lisandus Läänemaale 3 koroonaviirusega nakatunut. Ööpäeva jooksul tegi koroonatesti kokku 84 läänlast, positiivseid teste oli neist 3,6 protsenti.

Läänemaal on viimase 14 päeva haigestumus 298,4 ja sellega on Läänemaa Lääne-Virumaa järel üks väiksema nakatumusega maakondi Eestis.

11. detsembri hommikuse seisuga on haiglas 267 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 183 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 154 ehk 84% on vaktsineerimata ja 29 ehk 16% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 34 uut haigusjuhtu. Suri kolm koroonaviirusega nakatunud inimest: 74-aastane naine, 75-aastane naine ja 87-aastane mees.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 5583 testitulemust, millest 456 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 302 vaktsineerimata ja 154 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 7722 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 657. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 218 768 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 60,2%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
2 inimest nakatusid Indoneesias!
2 aastat tagasi

Ülioluline info! Pidage seda meeles ja teatage kõigile tuttavatele ja naabritele!

Imbi, vabamõtleja
2 aastat tagasi

Kaob närune valitsus, kaob ka haigus!
Pool kuud veel !!

olen
2 aastat tagasi

õnneks Läänemaa haiged ei ela Haapsalus!!!!