Galerii: jõuluvana maja saabus Haapsallu

Malle-Liisa Raigla fotod

Teisipäeva õhtul saabus Haapsallu jõuluvana maja. Sarnaselt jõulukuusele sõitis maja lossiplatsile mööda Posti tänavat.

Tänavuse jõuluvana kuppelmaja rentis Haapsalu Ümaronilt. Detsembri kolmel esimesel nädalavahetusel hakkab jõuluvana laupäeviti ja pühapäeviti kell 12-17 maja juures lapsi vastu võtma. Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus ütles, et majja tuleb veel kuusepuu, tugitool ja laud. Ajal, kui jõuluvana majas ei ole, on Parbuse sõnul plaanis klaasist maja seest poolt valgustada.

Advendiküünla süütamine on Haapsalu lossiplatsil laupäeval kell 18. Selleks ajaks on kogu lossiplats jõuluehteis ja toimub valgusmäng. Enne advenditule jagamist annab Haapsalu linnapea Urmas Sukles jõuluvanadele üle jõuluvana maja võtmed.

Lisaks jõuluvana vastuvõttudele on nädalalõppudel Kodanike torni juures lava, kus soovijad saavad esineda. Parbuse sõnul on täpne kava veel koostamisel. Lisaks plaanib linn Kodanike torni juurde üles panna ka LED-ekraani, millelt näidata näiteks hommikuti lastesaateid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments