Kanepi mälestusturniirilt tuli kaks kulda

Andra Kirna

andra@le.ee

Haapsallased tõid lauatennisevõistlustelt medaleid. Foto: Heikki Sool
Haapsallased tõid lauatennisevõistlustelt medaleid. Foto: Heikki Sool

Nädalavahetuse kolmel päeval Haapsalus peetud 15. Albert Kanepi mälestusvõistlused lauatennises tõid kohalikele kaks kuldmedalit, ühe hõbeda ja kaks pronksi.

Mõlemad kuldmedalid said läänlased Kanepi memoriaali avapäeval, reedel, kui peeti minikadettide ja kadettide võistkondlikku võistlust.

Võidukas oli Läänemaa spordikooli kadettide naiskond, kus mängisid Kairit Talving ja Sandra Prikk.

Poiste kadettidest tuli võitjaks Läänemaa SK / Aseri SK võistkond Mike Kolesov ja Artur Koptelkov.

Minikadettidest olid parimad Angela Laidinen ja Valerie Lonski (Viru-Nigula LTK / Aseri SK), teiseks jäi Haapsalu LTK segavõistkond – Marta Sool ja Sten Andre Kukispuu.

Laupäeval peetud Eesti lauatenniseliidu GP 3. etapil osales 78 lauatennisisti, neist 57 meest ja 21 naist. Naisjuunioridest tuli kolmandaks Kairit Talving ja üle 70aastaste meesseenioride seas oli kolmas võistluse korraldaja Heikki Sool.

Naistest võitis mitmekordne Eesti meister Airi Avameri TTÜ SKst, ta alistas finaalis LTK Narova mängija Vitalia Reinoli.

Naisjuunioride esikoht läks Valerie Lonskile Aseri SKst ja hõbe LTK Viru-Nigula esindajale Angela Laidinenile.

Naisseenioride 50+ finaalkohtumises võitis LTK Kristiine Sport mängija Marina Vassiljeva klubikaaslast Elle Õuna.

Meesteturniiril kordus Eesti meistrivõistluste finaal, kus Viimsi Pinxi mängija Maksim Vuhka alistas LTK Kalevi esindaja Toomas Libene.

Juunioride võitjaks tuli Markkos Pukk ja seenioride 50+ arvestuses Urmas King Pärnu LTKst.

Seenioride 70+ arvestuses edestasid Heikki Soola Enn Hallik Pärnu LTKst Vint-90 ja Johannes Kant LTKst Kalev.

15. Albert Kanepi mälestusvõistlused lõpetas pühapäeval ELTL laste GP 3. etapp.

Võistluste peakorraldaja Heikki Soola sõnul oli osavõtt seekordsetest võistlustest koroonapiirangute ja haigestumiste tõttu tavapärasest hõredam. „Kui täiskasvanute võistlustega võis veel rahule jääda – meil oli võrreldes eelmise GP etapiga Viljandis üle poole rohkem osalejaid –, siis laste võistlustega oli seis halvem,“ ütles Sool. Lastevõistlustel osales tavapärase 200 asemel ainult 80.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments