1

Patrik Kaljula jõudis Eesti noorte GP finaali

P14 noorte GP Gregor Trave, Egert Trave, Keven Ungert ja Patrik Kaljula. Foto: Vello Kuhi
P14 noorte GP Gregor Trave, Egert Trave, Keven Ungert ja Patrik Kaljula. Foto: Vello Kuhi

Tartus Veeriku tennisekeskuses peetud Eesti noorte GP turniiril P14 näitas suurepärast mängu Patrik Rainer Kaljula, tehes oma parima tulemuse, jõudes finaali.

P14 tugevaimas grupis võitis ta kindlalt esimeses ringis Konrad Pungeri 6-0 6-0, seejärel veerandfinaalis edetabeli 4. Edwin Averjanovi 6-3 6-3 ning poolfinaalis oli parem edetabelis 2.kohal asetsevast, turniiril esimese asetuse saanud Rasmus Stalmeisterist 6-4 6-4. Finaalis tuli Kaljulale vastu Tartu noormängija, meie värske presidendi Alar Karise lapselaps Kristofer Karis , kes hoiab praegu edetabelis viiendat kohta.

Mäng algas hästi, esimene sett suhteliselt kindlalt Kaljulale 6-2, teine samamoodi vastasele 6-2 ja mäng läks otsustavasse setti. Seal oli võrdne mäng kuni seisuni 4-4, siis võitis oma servigeimi Karis ning murdis kohe järgmise Kaljula servigeimi ning sett 6-4 ning kogu mäng koos turniirivõiduga Karisele. Vaatamata napile kaotusele finaalis on see Kaljula senise karjääri parim tulemus.

Samal turniiril mängisid veel Keven Ungert, Gregor Trave ja Egert Trave. Parima tulemuse tegi Ungert, kes osales vastavalt oma edetabelikohale P14 kolmandas grupis. Ungert võitis kindlalt kõik mängud, alistas finaalis pärnaka Oliver Nossovi 6-2 6-1 ja tuli turniiri võitjaks. Samas grupis sai Gregor Trave esimeses ringis võidu Eke Laur Pikkoraineni üle 4-6 6-2 6-1 kuid seejärel napi kaotuse 6-4 2-6 5-7 Kristjan Simon Hannuselt, kuigi juhtis veel otsustavas setis 5-1. Veel 12 aastane Egert Trave kaotas teises tugevusgrupis 1.asetuse saanud Kaspar Jaanile kuid lohutusturniiril jõudis finaali, jäädes seal alla Anders Erik Bergströmile 3-8. Kokkuvõttes väga hea turniir kõigilt meie mängijatelt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Fänn
Fänn

Tubli Keven! Õnnitlused!

wpDiscuz