Kaja Kallas külastab reedel Haapsalut

Kaja Kallas. Foto: Arvo Tarmula

Reedel külastab peaminister Kaja Kallas Haapsalut, kus kohtub ettevõtjate ja linnarahvaga.

Linnarahvaga kohtumine on kell 13.30 kultuurimaja rõdusaalis. Enne seda kohtub peaminister kultuurimajas ettevõtjatega.

Lisaks külastab Kallas reedel Haapsalu uksetehast, Läänemaa haiglat ja Palivere turismi- ja tervisespordikeskust.

24 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
einoh
1 aasta tagasi

Kallas käis ju enne viimaseid mingeid valimisi ka siin ja lubas Haapsallu raudteed.

einoh
1 aasta tagasi
Reply to  einoh

Ega ta lubanud, aga kindlasti pooldaja ning toetaja.

Haha
1 aasta tagasi

Kustutaja tuleb hommikul tööle, siis vaatab joppenpuhh, mis siin toimub. :)))

Vänt Võll
1 aasta tagasi

Ma tahan lp.Peaministrilt küsida,kas ta ikka kavatseb selle Veapunkti süsteemiga paljud autojuhid jalameheks teha. Ja kas tal on mõtet tulevastel valimistel enam siis kandideerida. Veapunkti süsteem on lühidalt topeltkaristamine – näitex lahtine turvavöö,valesti parkimine,kiiruse ületamine jne. -saate trahvi ja lisaks 3-4 punkti.Kui 12 punkti täis,oletegi jalamees ja liigute aastakese edasi tõuksiga.Pärast aga on teil võimalus Ark is paar korda eksamitel käia.Ainuke lohutus,et jala käivad siis ka polltikud. 😜

viloloog
1 aasta tagasi
Reply to  Vänt Võll

Olete asjast valesti aru saanud ja autojuhtimise õigus pole inimõigus!

Ohoh
1 aasta tagasi

Ma ei mõista seda vaimustust mõnedel. Keegi siin isegi plaanib minna ettepanekuid tegema . Tõsimeeli või? Kas tõsimeeli usute, et üks poliitik toob õnne teie õuele!? Ma eeldan, et siin ei kirjuta viie aastased lapsed, vaid ikka mingi elukogemusega töiskasvanud inimesed. Aastakümneid on teid lollitatud, aga ikka tervitavad lillede ja loosungitega musti volgasid. Täiesti uskumatu!

Volga
1 aasta tagasi
Reply to  Ohoh

Miks lillede ja loosungitega tervitada? Miks poliitik peab õnne õuele tooma? Oma õnnelikku õue rajan ma ikka ise. Ma pole muidugi kõiki kommentaare läbi veel lugenud aga vaimustust ei paista seni loetutest kusagilt. Samas muidugi on teataval määral naiivne arvata, et Eesti Vabariigi peaminister lahendab liikluskaristuste süsteemi.

Linnapea kandidaat
1 aasta tagasi

Hahahaa. Hiljaks jäid. Napsu jürka on juba mitu korda siin käinud.

Elisa
1 aasta tagasi

Ma ei saa. Mu poni on haige.

mnjah...
1 aasta tagasi

Väga hea, et sedasi lehes hoiatatakse- panen kohe hommikul vara punuma, see mutt tekitab ainult migreeni.

Eino
1 aasta tagasi

Kes need kummardajad linnarahva seast huvitav lähevad sinna.kõige parem oleks koht kätte näidata ja mitte üks mats ei löheks jutustudi kuulama. Nii ma arva aga kahjuks see olema ei saa, mõni ikka lährb

Mõte
1 aasta tagasi
Reply to  Eino

Hea Eino, mina küll lähen, sest mind huvitab ja mulle on oluline Eesti elu ja arenemine. Kõige parem on oma küsimustele vastused saada otseallikast, samuti edastada ka oma ettepanekud ja arvamused. Kas keegi mäletab, et kas kunagi varem ka on peaministrid Haapsalut külastades linnakodanikega kohtunud? Mulle ei meenu esimese hooga. On vaid ettevõtete külastused ja kohtumised siis kohaliku võimuga. Või eksin?

naiivik
1 aasta tagasi
Reply to  Mõte

mida räägib rahvale rahvast irdunud ja ennast ülikuks pidav inimene, ikka sama jama, et raha vähe ja petseri ning narvatagune tuleb kohe tibladele kinkida ja ekrelased on saatanast ning et ise olete lollid kui elada ei oska

Ehh
1 aasta tagasi
Reply to  Mõte

Ettepanekuid teha :))) tõsiselt kirjutate või ma siiski loodan, et see teiepoolne peen huumor on?

Peep
1 aasta tagasi
Reply to  Eino

Tule näita Eino, ootan sind seal ukse ees 😀

Suuga teed EKREt ja kätega haarad lauaviina ja pilsneri järgi

Eino
1 aasta tagasi
Reply to  Peep

Ma allalastutega ei kohtu kuskil ukse ees

Njaa
1 aasta tagasi

Ei soovi