24

Kaja Kallas külastab reedel Haapsalut

Kaja Kallas. Foto: Arvo Tarmula

Reedel külastab peaminister Kaja Kallas Haapsalut, kus kohtub ettevõtjate ja linnarahvaga.

Linnarahvaga kohtumine on kell 13.30 kultuurimaja rõdusaalis. Enne seda kohtub peaminister kultuurimajas ettevõtjatega.

Lisaks külastab Kallas reedel Haapsalu uksetehast, Läänemaa haiglat ja Palivere turismi- ja tervisespordikeskust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
einoh
einoh

Kallas käis ju enne viimaseid mingeid valimisi ka siin ja lubas Haapsallu raudteed.

einoh
einoh

Ega ta lubanud, aga kindlasti pooldaja ning toetaja.

Haha
Haha

Kustutaja tuleb hommikul tööle, siis vaatab joppenpuhh, mis siin toimub. :)))

Vänt Võll
Vänt Võll

Ma tahan lp.Peaministrilt küsida,kas ta ikka kavatseb selle Veapunkti süsteemiga paljud autojuhid jalameheks teha. Ja kas tal on mõtet tulevastel valimistel enam siis kandideerida. Veapunkti süsteem on lühidalt topeltkaristamine – näitex lahtine turvavöö,valesti parkimine,kiiruse ületamine jne. -saate trahvi ja lisaks 3-4 punkti.Kui 12 punkti täis,oletegi jalamees ja liigute aastakese edasi tõuksiga.Pärast aga on teil võimalus Ark is paar korda eksamitel käia.Ainuke lohutus,et jala käivad siis ka polltikud. 😜

viloloog
viloloog

Olete asjast valesti aru saanud ja autojuhtimise õigus pole inimõigus!

Ohoh
Ohoh

Ma ei mõista seda vaimustust mõnedel. Keegi siin isegi plaanib minna ettepanekuid tegema . Tõsimeeli või? Kas tõsimeeli usute, et üks poliitik toob õnne teie õuele!? Ma eeldan, et siin ei kirjuta viie aastased lapsed, vaid ikka mingi elukogemusega töiskasvanud inimesed. Aastakümneid on teid lollitatud, aga ikka tervitavad lillede ja loosungitega musti volgasid. Täiesti uskumatu!

Volga
Volga

Miks lillede ja loosungitega tervitada? Miks poliitik peab õnne õuele tooma? Oma õnnelikku õue rajan ma ikka ise. Ma pole muidugi kõiki kommentaare läbi veel lugenud aga vaimustust ei paista seni loetutest kusagilt. Samas muidugi on teataval määral naiivne arvata, et Eesti Vabariigi peaminister lahendab liikluskaristuste süsteemi.

Linnapea kandidaat
Linnapea kandidaat

Hahahaa. Hiljaks jäid. Napsu jürka on juba mitu korda siin käinud.

Elisa
Elisa

Ma ei saa. Mu poni on haige.

mnjah...
mnjah...

Väga hea, et sedasi lehes hoiatatakse- panen kohe hommikul vara punuma, see mutt tekitab ainult migreeni.

Eino
Eino

Kes need kummardajad linnarahva seast huvitav lähevad sinna.kõige parem oleks koht kätte näidata ja mitte üks mats ei löheks jutustudi kuulama. Nii ma arva aga kahjuks see olema ei saa, mõni ikka lährb

Peep
Peep

Tule näita Eino, ootan sind seal ukse ees 😀

Suuga teed EKREt ja kätega haarad lauaviina ja pilsneri järgi

Eino
Eino

Ma allalastutega ei kohtu kuskil ukse ees

Mõte
Mõte

Hea Eino, mina küll lähen, sest mind huvitab ja mulle on oluline Eesti elu ja arenemine. Kõige parem on oma küsimustele vastused saada otseallikast, samuti edastada ka oma ettepanekud ja arvamused. Kas keegi mäletab, et kas kunagi varem ka on peaministrid Haapsalut külastades linnakodanikega kohtunud? Mulle ei meenu esimese hooga. On vaid ettevõtete külastused ja kohtumised siis kohaliku võimuga. Või eksin?

Ehh
Ehh

Ettepanekuid teha :))) tõsiselt kirjutate või ma siiski loodan, et see teiepoolne peen huumor on?

naiivik
naiivik

mida räägib rahvale rahvast irdunud ja ennast ülikuks pidav inimene, ikka sama jama, et raha vähe ja petseri ning narvatagune tuleb kohe tibladele kinkida ja ekrelased on saatanast ning et ise olete lollid kui elada ei oska

Njaa
Njaa

Ei soovi

wpDiscuz