Poodidest varastati alkoholi ja pirukaid

Möödunud nädal sai Haapsalu politsei 26 väljakutset. Nädala jooksul alustati 17 korral kriminaalmenetlust ja 35 korral väärteomenetlust, millest suurem osa olid liiklusalased rikkumised. 17 korral tuvastas politsei sõidukijuhid, kes ületasid lubatud sõidukiirust.

Teisipäeval, 1. juunil, alustati kriminaalmenetlust mehe suhtes, kes võttis omavoliliselt tuttava pangakaardiga erinevatest pangaautomaatidest välja sularaha. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 600 eurot. Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmitsa sõnul võib selle teo eest võib meest oodata karistusena rahatrahv või kuni kolmeaastane vangistus.

2. juunil varastati Haapsalu linna rulapargist lukustamata jalgratas Merida. „Tänaseks on ratas omanikule tagastatud ning varguse toimepanija politseile teada,” ütles Palmits. Varguse toimepanijat võib kohus karistada rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.

Samal päeval alustati 11 kuriteoepisoodi noormehe suhtes, kes varastas haapsalu linnas Posti tänava kauplusest alkoholi. Korduvate varguste eest ootab noormeest rahaline karistus või kuni viieaastane vangistus.

4. juunil alustati kaks kriminaalmenetlust 24-aastase mehe suhtes, kes turustas teadlikult vargusega saadud vara. Meest ootab ees rahaline karistus või kuni aastane vangistus.

6. juunil sai politsei teate, et 24-aastane mees läks kallale oma tuttavale naisele, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni ning tema suhtes alustati kriminaalmenetlust. Antud teo eest võib kohus isikut karistada rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.

Lisaks tabati Tallinna maanteel olevast kauplusest pisivaras, kes üritas varastada pirukaid ning kelle poe turvatöötaja kinni pidas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pirukasõber
2 aastat tagasi

Ma vist tean, kes see pirukavaras on. Talle jubedalt meeldivad pirukad, moosipirukad, singipirukad, riisipirukad, lihapirukad, viineripirukad, porgandipirukad Näen, et ta hommikul juba sööb pirukaid ja hilisõhtul ka ja nii iga päev.

Porollo
2 aastat tagasi

Aga meil v Ukraine

PortoRollo õudus
2 aastat tagasi

See joogivaras saab kindlasti maximumi 5 a vanglat. PortoRollo miljonivargad pääsevad asja aegumise tõttu.

Opositsionäär
2 aastat tagasi

Niikaua kuni pätid -vargad -aferistid valitsuses on 🙁

Parmass
2 aastat tagasi

Vaatan isiklikult , et millid mulle koju tuleksid

Jah
2 aastat tagasi

See on see krdi alkoholi peitmine kuskile, et keegi ei näe. Mis kasu sellest on, igaüks teab kus viin asub. Pimedas nurgas parem varastel virutada ka. Poed peavad lisaraha välja käima ja turvamees Aivarid viinaosakondasid valvama

varastele appi
2 aastat tagasi

Kaitseinglid hüüavad kohe – “Ju siis inimesel oli kõht tühi ja janused olid ka. Ega niisama keegi vargile ei lähe, kui raha ei ole, mis sa teed siis?”
Varas jääb ikka vargaks.

Eino
2 aastat tagasi
Reply to  varastele appi

Ma täis kõhuga ei taha raha eest ka pirukat.

täpselt.
2 aastat tagasi
Reply to  varastele appi

surra kasvõi nälga on ka kordades väärikam kui teise vara kallale minna

Jaak
2 aastat tagasi
Reply to  täpselt.

Võib olla tahtis varas tasuta elamist ja sööki-ja seda saab vanglas.

Pamp
2 aastat tagasi
Reply to  Jaak

Aga mine siis , mida kõvatad , ah ……oled kohe esimene kah , keda pannakse .

Eino
2 aastat tagasi
Reply to  täpselt.

Ei ole see väärikus nüüdsel ajal enam oluline. Roosa kleidiga meesterahvas presidendi juuresolekul traditsioonilist peremudelit sõimata ropusti on isegi autasu väärt. Mis väärikusest te kirjutate, kas te ei näe mis ümberringi toimub või?

nojah
2 aastat tagasi
Reply to  Eino

kellele on, kellele mitte. ei tähenda et mina või sina peaksime oma põhimõtted maha matma ja ka undrukud üll ajama, või enne palgapäeva piimavargile minema

PortoRollo õudus
2 aastat tagasi
Reply to  varastele appi

Ameerikas lastakse vargad ja kriminaalid vabaks ja süüdistust ei esitata. Meil on veel arenemisruumi.

Huvitav
2 aastat tagasi
Reply to  varastele appi

Kummaline oleks väita, et kõht oli täis ja varastas piruka.