0

Väike-Ahlis põles auto

30. aprillil kell 20.56 said päästjad teate põlevast sõiduautost Haapsalu linnas Väike-Ahli külas. Sõiduauto Volvo põles lahtise leegiga ning kuigi omanikud püüdsid ka ise sõidukit kustutada, vajati siiski päästjate abi. Päästjad kustutasid autopõlengu kell 21.17 ning tõmbasid sõiduki hoonest ohutusse kaugusesse.

30. aprillil kell 23.57 teatati häirekeskusele saunapõlengust Lääne-Nigula vallas Üdruma külas. Põles kokku ehitatud saun-kuur, millest saunaosa oli päästjate saabumise ajaks juba hävinenud. Kahjuks hukkusid ka saunas olnud tibu- ja vutipojad.  Majani leegid ei jõudnud ning see jäi tulest puutumata. Inimesed kannatada õnnetuses ei saanud.  Tõenäoliselt sai tulekahju alguse sauna kütmisest. Tulekahju likvideeriti 1. mail kell 01.21.

1. mail kell 12.21 teatati häirekeskusele tulekahjust Lääne-Nigula vallas Kuluse külas. Lõkkest läks laiali kulupõleng, mis levis ligikaudu kolmele hektarile. Tuli liikus tuule tõttu kiiresti metsa poole, kuid päästjad suutsid suurema kahju metsas ära hoida. Põleng sai alguse hooletust lõkketegemisest kulupõllu ääres, iiliti puhuva tugeva tuulega. Esmaseid tulekustutusvahendeid lõkke juures ei olnud. Pererahva sõnul on nad 60 aastat niimoodi kulu põletanud, ega mõistnud, miks nüüd enam ei või. Tulekahju menetlemisega tegelevad edasi Päästeameti inspektorid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz