Kulupõleng ähvardas süüdata elumaja

Koluvere kandis süütas kulupõleng kuurid ja ohus oli ka maja. Janno Osa

Reede lõuna paiku said päästjad väljakutse Koluvere lähistele, kus Ubasalu külas oli kulupõlengust süttinud kaks kuuri ja tuld võtnud ka eluhoone.

Kell 12.25 saabunud teate peale sõitsid sündmuskohale Haapsalu, Risti ja Märjamaa kutselised ning Laukna vabatahtlikud päästjad.

Haapsalu operatiivkorrapidaja Janno Osa ütles, et päästjate kohale jõudes põles kulu 0,3 hektaril, kuurid olid juba leekides ja tuld oli võtnud ka maja sein, mida omanik ise ämbriga vett loopides kustutada püüdis. Osa sõnul oli maja kuuride lähedal ja tuul puhus täpselt maja suunas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aadu
3 aastat tagasi

Väga kurb, et selline õnnetus. Lihtsalt selline märkamine , et Ubasalu küla ja Koluvere küla on teineteisest ikka suht kaugel. Mõni küla jääb sinna vahele 😁

Punane Kana
3 aastat tagasi

Tunnen kaasa-normaalne inimene kulu ei põleta ja see on ka keelatud.Aga rahustuseks võin öelda,et kindlustus selliseid tempe ei hüvita.