Lääne Elu paberleht laupäeval, 20. märtsil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Koroona – haigus, mille kulgu ei saa usaldada
Koroonat põdenute sõnul on tõbi salakaval ja heitlik nagu varakevadine ilm – kunagi ei tea, mida toob järgmine tund või päev. Lääne Eluga jagas oma lugu kuus koroonat põdenut. Nad räägivad oma lood muudetud eesnimede all, vanus ja sugu on õiged. Nad räägivad sellepärast, et teavad, kui tähtis on koroonahaigete jaoks lugeda saatusekaaslaste kirjeldusi, et teaks, mida oodata.

May Aavasalu: looming aitab vaimu virge hoida
May Aavasalu tähistab esmaspäeval oma 70. sünnipäeva näitusega, mida keerulise aja tõttu saab galerii asemel külastada veebis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Läänlane
3 aastat tagasi

Esiuudis jälle Pärnumaalt.