0

Fra Mare Cupi finalistid on selgunud

SPM Andres Nõmtak, Marelle Saar, Igor Nudelman, Simona Ladva. Foto: erakogu
Andres Nõmtak, Marelle Saar, Igor Nudelman, Simona Ladva. Foto: erakogu

Fra Mare Cupil tennises on selgunud meesüksikmängu I finaalgruppi pääsenud, selgumas on naisüksikmängu paremad ning segapaarismängus ootavad ees poolfinaalmängud.

Meesüksikmängus on jõudnud I finaalgruppi kuue parema hulka Andres Nõmtak, Patrik Rainer Kaljula, Igor Nudelman, Keven Ungert, Indrek Tuul ja Jaanus Karilaid. Naisüksikmängus on kindlustanud koha kuue parema hulgas Kaja Ladva, Maike Tellmann ja Simona Ladva, kolme koha peale on otsustavad kohtumised veel ees.

Segapaarismängudes on poolfinaalis koha kindlustanud Andres Nõmtak / Marelle Saar ja Igor Nudelman / Simona Ladva. Kokku osaleb turniiril meesüksikmängus 20, naisüksikmängus  15 ja segapaarismängus 20 mängijat. Turniiri parimad ja kõigi mänguklasside lõplik paremusjärjestus selgub 25. aprilliks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz