0

Sireli katastriüksuse detailplaneeringu algatamine

Avatar

Regina

regina@le.ee

Lääne-Nigula vallavalitsuse 12.01.2021 korraldusega nr 2-3/21-3 algatati detailplaneeringu koostamine Risti alevikus asuvale hoonestamata Sireli tn 9 katastriüksusele katastritunnusega 44101:001:0370 (pindala 38894 m²; sihtotstarbeta maa) katastriüksusele. Detailplaneeringu ülesandeks on katastriüksuse kasutusotstarbe määramine; katastriüksusele ehitusõiguse ning hoonestustingimuste
määramine; kommunikatsioonilahenduste ja juurdepääsuteede planeerimine ning servituutide ja keskkonnatingimuste määramine. Planeeritav tegevus on kooskõlas Risti valla kehtiva üldplaneeringuga, keskkonnamõju strateegilise hindamise kohustus puudub.
Detailplaneeringu algatamise materjalid on leitavad www.laanenigula.ee/
menetluses

Lääne-Nigula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz