2

Lumetorm ja -tuisk on muutnud teeolud keeruliseks

Teepuhastus. Urmas Lauri
Teepuhastus. Urmas Lauri

Transpordiamet hoiatab, et maha sadanud lumi ja jätkuv tuisk on muutnud tee- ja sõiduolud keeruliseks.

„Kõik meie 17 lepingulist teehooldepartnerit on tehnikapargiga väljas ehk teedel on üle 100 teehooldemasina,“ kinnitas transpordiameti maanteehoiu teenistuse direktor Raido Randmaa. „Meie esmane ülesanne on hoida põhimaanteed puhtad.“

Kuna lumesadu ja -tuisk jätkuvad, siis tuleb valmis olla, et kõrval- ja tugimaanteede puhastamisega läheb aega ning sõiduolud on keerulised. Teed on muutunud libedaks ning tuulele avatud teedel võib olla lumevaalusid. Pidev lumesadu kestab kindlasti veel järgmised 24 tundi.

„Palume liiklejatel olla ettevaatlikud, võimalusel püsida kodus ning vältida liiklusesse minekut,“ toonitas Randmaa. „Kui liiklusesse on siiski vaja minna, siis veenduda, et auto on tehniliselt korras, autol on all korralikud talverehvid ning hoida auto paak ja telefoniaku täis.“

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Jan
Jan

Kus see lumetorm siin on, nii üle paisutatud jutt

Mitte
Mitte

lume, vaid soolatorm.

wpDiscuz