Lihula tulistaja astub peagi kohtu ette

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Küünalde meri Lihula lähedal vanal raudteetammil, kus hukkus Virgot Rägastik ja kus jäi seisma apteekripere Žiguli hukkunu ja raskelt vigastatud lastega. Arvo Tarmula

Juunis Lihula lähistel kaks inimest tapnud ja kolme haavanud Mikk Tarraste kuriteo uurimine on lõppenud ja ta astub peagi kohtu ette.

Lääne ringkonnaprokurör Gardi Anderson süüdistab Tarrastet üliohtlikul viisil toime pandud mõrvas ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises. Seadus lubab tulirelva või laskemoona ebaseadusliku käitlemise eest karistada rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega, mõrva eest aga kaheksa- kuni kahekümneaastase või eluaegse vangistusega.

Traagilise lõpptulemuseni viinud sündmusteahel sai alguse 6. juuni õhtul, kui alkoholijoobes Tarraste põhjustas Lihula Olerexi tanklas liiklusõnnetuse, mõlkides kahte autot ja tankla seina. Relvaseadust rikkudes olid mehe autos ka tulirelvad.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments