Omanik lubab ATV varga leidjale vaevatasu

Pühapäeva õhtul kella 21 paiku võttis varas Sutlepas elava Mattias Kõrvemaa ehitusjärgus abihoonest ATV ja sõitis sellega minema.

Abihoonel ei olnud uksi ees, kuid maastikukulguri kättesaamiseks pidi varas eest lohistama käru, mille taga sõiduk seisis. Abihoones oli ka hulgaliselt tööriistu, mida varas ei puutunud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vanamoodne
3 aastat tagasi

Paberlehes kirjutati, et omanik jõudis jälitades vargale kannule aga viimane pööras ATV-ga võssa, jäi sinna masinaga kinni, võttis kaasa kiivri ja süütevõtme ning tegi enne omaniku päralejõudmist sääred. Nüüd võib oletada vähemalt kolme asja: 1. varas pidi olema teadlik ATV olemasolust selles kuuris (järelikult polnud juhuslik ‘gastrolöör’). 2. Ta pidi elama või omama panipaika lähikonnas, kuhu varastatava ATV-ga otse platsi sõita. 3. Kui ta ka polnud lähiümbruse elanik, pidi kuskil ootama kongi või järelhaagisega auto ATV transportimiseks ‘sinna kuhu vaja’. Veel teame üht ta biomeetrilist näitu: pea ümbermõõt sobis varastatud kiivriga. Samuti on ta tõenäoliselt mees ja sama tõenäoliselt noor,… Loe rohkem »

Mattias
3 aastat tagasi
Reply to  Vanamoodne

Vedas tal,et ära keeras oleksin lihtsalt otsa sôitnud talle.Peab olema vôôras et mööda asfaldit minema sôitis,teadja inimene oleks siitsamast saanud metsateedele.

Tõeliselt
3 aastat tagasi

arukas on kõik abipalved ja otsimised tasulisteks artikliteks teha. Lambad.

Pole
3 aastat tagasi
Reply to  Tõeliselt

Isegi plaanis , edasi lugeda …..