Haapsalu maksutulu on kardetust suurem

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Sel suvel olid suured teetööd Tallinna maanteel, need jätkuvad tuleval suvel Haapsalus Posti tänaval ja Kiltsi teel. Arvo Tarmula

Kevadised kõige mustemad stsenaariumid üksikisiku tulumaksu drastilise kokkukuivamise kohta ei saanud tõeks, üheks päästerõngaks on olnud palga- ja investeeringutoetused

„Kolmas lisaeelarve tuli teha seepärast, et elu on koroona tõttu praegu pidevas muutumises,” märkis Haapsalu linna finantsjuht Martin Schwindt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Posti Mees
3 aastat tagasi

Hirmsad lood, esmalt nakatab Nostalgiadisko kogu eesti ja nüüd selgub, et maksutulu ongi suurem kui kardeti!

no nii
3 aastat tagasi

Sa “kãkre” oled jälle purjus….jne.

jah
3 aastat tagasi
Reply to  no nii

vavealt mingi alkohol selliseks teeb. Mõni raskem haigus võib küll mõjuda sarnaselt

Käkre
3 aastat tagasi

See tähendab seda, et linn saab toetada rohkem pagulasi. Euroopas põles alles üks pagulaslaager maha ning Haapsallu mahutaks vabalt tuhatkond laagrist pärit spetsialisti ära. Kui arvestada, et hiljem tulevad kaasa ka nende pered, siis oleks umbes aasta pärast haapsalus ligi 3000 inimest rohkem.

jah
3 aastat tagasi
Reply to  Käkre

see oleks rõõmusõnum kõigile, Vabariigi valitsus ei peaks enam lahendusi otsima. Kohalikud pole aga selle üle ehk väga rõõmsad!?