Rannalõõts kõlab sel aastal Laikmaal

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rannalõõtsa avalöögi annab tänavu Setumaalt külla tulev Toomas Valk (vasakul) oma pereansambliga. Foto: erakogu

Rannalõõtsa avalöögi annab tänavu Setumaalt külla tulev Toomas Valk (vasakul) oma pereansambliga. Foto: erakogu

Neljapäeva pärastlõunal hakkab Laikmaa majamuuseumi õuel kõlama lõõtsamuusika, sest tänavune Rannalõõtsa festival koos võistumängimisega saab toimuma just seal.

Rannalõõtsa peakorraldaja Anti Nööri sõnul on mõtet festival Laikmaa muuseumis korraldada ka varem veeretatud. Sel aastal läks see käiku. Laikmaa park ja maja oma mõnusa atmosfääriga on Nööri sõnul sobiv koht festivali korraldamiseks. „Ma arvan, et lõõtsa teema sobib sinna väga hästi,” lisas ta. Kui ilmateade väga hullu ilma lubab, siis kolitakse kogu ettevõtmine siiski Haapsalu kultuurikeskusse.

Ka nädalalõpult on Rannalõõts seekord kolinud argipäeva. Nööri sõnul otsiti võimalust tuua festival augustist juuli teise poolde. „Nagu teada, on nädalavahetused alati suurüritusi täis olnud ja mõtlesime, et miks mitte teha neljapäeva õhtul. Loodame sellele, et on puhkuste aeg ja inimesed saavad tulla,” ütles ta. Käigus on buss, mis lõõtsamuusikahuvilised Haapsalust Laikmaale ja tagasi sõidutab.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments