Päästeamet: Risti ja Palivere kohal leviv suits tuleb Kloogalt

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Päästeamet teatas Lääne Elule, et Risti ja Palivere kohal leviv suits jõuab Läänemaale Tallinna külje alt, kus põleb maastik.

Täna pärastlõunal sai päästeamet mitmeid kõnesid Ristilt ja Palivere, milles teatati, et kuskilt tuleb põlengule viitavat suitsu. Helistajad kahtlustasid, et tegemist võib olla metsatulekahjuga.

“Põlengut Läänemaal ei ole. Kloogal on suur maastikutulekahju ja sealne suits kandub kirdetuulega Läänemaale,” selgitas Läänemaa päästepiirkonna juht Hannes Aasma.

Päästeameti pressiesindaja sõnul on ala raskesti ligipääsetav ja põlengu ulatus pole veel teada. Päästemeeskonnad on koha peal ja uurivad olukorda.

Päästeamet teatas Twitteris, et täna kell 15.18 sai häirekeskus teate Klooga rabasse, kus põleb suurel alal mets. Põllküla inimestel palutakse olla valvsad ning lahkuda koheselt piirkonnast, kui tuli või suits peaks jõudma nende kodude lähedusse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments