Nädalaga lisandus Läänemaale 19 töötut

Töötukassa. Foto Arvo Tarmula
Töötukassa. Foto Arvo Tarmula

Registreeritud töötute arv kasvas möödunud nädalal aeglasemalt kui varasematel eriolukorra nädalatel, koondamistel andsid tooni hotellid.

Läänemaal lisandus nädalaga 19 registreeritud töötut. Registreeritud töötuid on Läänemaal 712. Töötuse määr on Läänemaal 7,9%. Kuu aega tagasi oli Läänemaal 643 registreeritud töötut.

Eilse seisuga oli töötukassas üle Eesti töötuna arvel 48 822 inimest. Registreeritud töötuse määr on 7,5%. Töötute arv on nädalaga kasvanud 2%, kuine kasv on 15%.

Möödunud nädalal registreeriti 1534 uut töötut. Kuigi töötuna registreerimiste arv eelmisel nädalal oli madalam kui varasematel nädalatel, siis tuleb arvestada, et möödunud nädalasse jääb üks riikliku püha päev, mistõttu registreerimisaktiivsus oli tõenäoliselt mõnevõrra madalam. Eelmisel nädalal lisandunud uutest registreeritud töötutest 34% olid oma viimaselt töökohalt koondatud. Koondatute osakaal on veidi kasvanud.

Registreeritud töötuse määr oli eilse seisuga kõrgeim Ida-Virumaal 13% ja madalaim Hiiumaal 4,6%. Alates eriolukorra väljakuulutamisest on registreeritud töötus kasvanud kõigis maakondades.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments