Benu kaks Haapsalu apteeki jäid lahti

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu Benu apteegi farmatseut Inna Varbola. Arvo Tarmula
Haapsalu Benu apteegi farmatseut Inna Varbola. Arvo Tarmula

Ravimimüüja Benu Aptegi tegevjuht Kaidi Kelt ütles Lääne Elule, et nii Haapsalu kui ka Uuemõisa apteegid tegutsevad edasi ka pärast 1. aprilli, mil jõustus rohupoodide pidamise uus kord.

„Benu Apteegile kuuluvad Posti ja Uuemõisa apteegid, mis jätkavad oma tavapärast tööd ka pärast 1. aprilli,“ ütles Kelt.

Aprillist ei tohi ravimite hulgimüüja olla aptegi omanik. Benu Apteek kuulub ravimite hulgimüüjale Tamrole. Apteeki tohib pidada ettevõte, kus enamusosanik on proviisor.

Ravimiameti andmeil kuuluvad kaks Haapsalus asuvat Benu kaubamärki kasutavat apteeki OÜ-le Meluelu. Ettevõtte juhatuse liige on Peeter Laas ning firma on kirjutatud Saaremaa aadressile.

Benu kaubamärki kasutab ka Risti apteek, kuid see ei kuulu ravimifirmale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Aga
4 aastat tagasi

Äkki ikkagi on hulgimüüjate oluline mõju mingi osa apteekide üle alles? Ega osalust pea üldse olema, muud asjaolud loevad ju näiteks aruandluse konsolideerimise kohustuse üle otsustamisel teinekord rohkemgi.