0

Läänemaal on maas paks lumevaip

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Palivere suusarada täna kell 10.15. Foto: rajakaamera ekraanitõmmis
Kuigi tänavu ei sattunud talv nädalavahetusele, on Läänemaal täna palju lund. Kaart: riigi ilmateenistus

Täna on Eestis enamasti pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, Põhja-Eestis tuiskab, Saaremaal ja Lõuna-Eestis sajab ka vihma. Sadu on paiguti tugev. Puhub ida- ja kirdetuul, Liivi lahe ümbruses ja Lõuna-Eestis lõuna- ja edelatuul 2-8, puhanguti 12 m/s, Hiiumaal ja põhjarannikul kirde- ja idatuul 9-14, puhanguti 21 m/s. Õhutemperatuur on Põhja-Eestis 0..-2, Kesk- ja Lõuna-Eestis 0..+5°C.

Palivere suusarada täna kell 10.15. Foto: rajakaamera ekraanitõmmis
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz