0

Kadettide ja juunioride vehklemise meistrivõistlustel on haapsallased Eesti koondises

Vehklemise kadettide ja juunioride Euroopa meistrivõistlused algavad pühapäeval Horvaatias Porecis.

Kadeti tüdrukute Eesti koondisesse kuuluvad haapsallased Madli Palk ja Anneli Proosväli, juunioride koondisesse Carmen-Lii Targamaa ja Madli Palk. Kadeti poiste Eesti koondisesse kuulub Henrik Priimägi, kes võistleb klubis Tallinna Mõõk, ja juunioride koondisesse kuuluvad Tony Sepp.

EM algab Horvaatias pühapäeval, 23. veebruaril kadeti tüdrukute individuaalvõistlusega ja lõppeb 2. märtsil.

Nädalavahetusel pidasid vehklejad Haapsalus viimase rahvusvahelise laagri enne kadettide ja juunioride Euroopa meistrivõistlusi .

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz