Huvikeskus paneb südamekujuliselt kõndima

Reelika Ender. Foto: Arvo Tarmula
Reelika Ender kutsub kõiki südamekujuliselt kõndima. Foto: Arvo Tarmula

Pühapäeval, 16.veebruaril korraldab Haapsalu noorte huvikeskus südamerännaku, kus huvilised jalutavad Haapsalus nii, et teekond on südamekujuline.

„Vastlapäeva meil arvatavasti ei tule, siis alternatiivina korraldame sõbrapäeva,” ütles noorte huvikeskuse direktor Reelika Ender.

Jalutuskäik algab viieristist, kuid enne seda saavad kõik huvilised end soojaks tantsida Wiedemanni tänaval asuva huvikeskuse ees. Enderi sõnul on praegu valikus kaks erineva pikkusega rada, kas käiku läheb pikem või lühem, seda Ender veel öelda ei osanud.

Rada on plaanis kõigi huvilistega üheskoos läbida. „Kellel on mõni spordiäpp, mis jätab teekonna kaardile, siis nemad saavad endale ka südamekuju sinna,” ütles Ender.

Pärast ühist jalutuskäiku pakuvad naiskodukaitsjad soovijatele suppi ja teed ning lapsed saavad mängida. Päeva juhib Eesti noorteühenduse liidu esimees Roger Tibar.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments