0

Kaia Kanepi langes Austraalia lahtistel avaringis konkurentsist

Kaia Kanepi. Foto: Eesti tennise liit
Kaia Kanepi. Foto: Eesti tennise liit

Kaia Kanepi (WTA 101.) piirdus aasta esimesel suure slämmi tenniseturniiril ehk Austraalia lahtistel meistrivõistlustel avaringiga. Kanepi pidi kaks tundi ja 28 minutit kestnud kohtumises tunnistama läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse pääsenud tšehhitari Barbora Krejcikova (WTA 128.) 7:6 (3), 2:6, 6:3 paremust, kirjutas ERR.

Endine paarismängu maailma esireket Krejcikova mängib alles teist korda üksikmängus slämmiturniiride põhiturniiril ja varem pole 24-aastane tšehhitar avaringist edasi pääsenud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz