Kirke võistlushooaeg algas edukalt

Lääne Elu

info@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4
Mini vanuseklassi vanemas rühmas võimlesid Haapsalu neiud end teisele kohale. Erakogu

Haapsalu noorte huvikeskuse võimlemiskooli Kirke võimlejatele algas võistlushooaeg 16. novembril ja sügistalvistelt võistlustelt on nopitud mitmeid esikohti.

Keilas peetud rahvusvahelisel iluvõimlemisturniiril „Sügisgraatsia” saavutas Aleria Šamonin 2010. a sündinute vanusegrupis kurikakava arvestuses esikoha. Esikohale tuli ka Mia Saluäär 2007. a sündinute hulgas pallikavaga ning Egle Kolga oli samas vanusegrupis kurikakavaga samuti esimene.

Novembri lõpus Maardus toimunud rahvusvahelisel iluvõimlemisturniiril „Balti sügis” saavutas Aleria Šamonin 2010. a sündinute seas vabakava arvestuses teise koha. Egle Kolga oli samal võistlusel 2007 snd tüdrukute vanusegrupis kurikakava arvestuses kolmas.

14.–15. detsembril oli Tartus rahvusvaheline ilu- ja rühmvõimlemisvõistlus Slonny Cup, kus vanem vanuseklassi rühm saavutas teise koha. Võistkonnas osalesid: Aleria Šamonin, Sandra Siig, Diana Lõsenko, Mia Sofie Kõrv, Gabriella Radžikovsky, Saskia Klooster, Saskia Nebokat.

Teisele kohale tuli ka noorteklassi rühm koosseisus Mia Saluäär, Egle Kolga, Arina Gomožova, Emma Saar, Gloria Luisa Eberle, Britten Randlepp, Kätrin Kohava.

21. detsembril peeti Tallinnas rahvusvahelist iluvõimlemisvõistlust „Anna Melody jõuluturniir”, kus Emma Calero võitis 2013 snd tüdrukute vanusegrupis tugevas konkurentsis esikoha. Egle Kolga oli 2007 sündinute seas kurikakava arvestuses samuti esimene.

Treenerid Lia Puhm ja Pille-Riin Puhm

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
...
4 aastat tagasi

Eks igal alal on oma spetsiifika!

Kodanik
4 aastat tagasi

Kas mulle ainult tundub või viimasel pildid on neiud nii tugevasti ära mukitud? On üks hea ütlemine “less is more”. Ehk siis vähem meiki on ilusam. Nii noored neiud võiks end mitte meikida. Rikute oma näonaha ära. Või võistlustel mingi reegel, et peab olema ära mukitud?

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Mis see sinu asi on?

Herrr
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

See siin pildil on veel ok. Vaadake mis kaader õues vastu tuleb. Õudus. Miks vaja oma kulmud ära solkida?