4

Kirke võistlushooaeg algas edukalt

Lääne Elu

info@le.ee

Mini vanuseklassi vanemas rühmas võimlesid Haapsalu neiud end teisele kohale. Erakogu

Haapsalu noorte huvikeskuse võimlemiskooli Kirke võimlejatele algas võistlushooaeg 16. novembril ja sügistalvistelt võistlustelt on nopitud mitmeid esikohti.

Keilas peetud rahvusvahelisel iluvõimlemisturniiril „Sügisgraatsia” saavutas Aleria Šamonin 2010. a sündinute vanusegrupis kurikakava arvestuses esikoha. Esikohale tuli ka Mia Saluäär 2007. a sündinute hulgas pallikavaga ning Egle Kolga oli samas vanusegrupis kurikakavaga samuti esimene.

Novembri lõpus Maardus toimunud rahvusvahelisel iluvõimlemisturniiril „Balti sügis” saavutas Aleria Šamonin 2010. a sündinute seas vabakava arvestuses teise koha. Egle Kolga oli samal võistlusel 2007 snd tüdrukute vanusegrupis kurikakava arvestuses kolmas.

14.–15. detsembril oli Tartus rahvusvaheline ilu- ja rühmvõimlemisvõistlus Slonny Cup, kus vanem vanuseklassi rühm saavutas teise koha. Võistkonnas osalesid: Aleria Šamonin, Sandra Siig, Diana Lõsenko, Mia Sofie Kõrv, Gabriella Radžikovsky, Saskia Klooster, Saskia Nebokat.

Teisele kohale tuli ka noorteklassi rühm koosseisus Mia Saluäär, Egle Kolga, Arina Gomožova, Emma Saar, Gloria Luisa Eberle, Britten Randlepp, Kätrin Kohava.

21. detsembril peeti Tallinnas rahvusvahelist iluvõimlemisvõistlust „Anna Melody jõuluturniir”, kus Emma Calero võitis 2013 snd tüdrukute vanusegrupis tugevas konkurentsis esikoha. Egle Kolga oli 2007 sündinute seas kurikakava arvestuses samuti esimene.

Treenerid Lia Puhm ja Pille-Riin Puhm

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
...
...

Eks igal alal on oma spetsiifika!

Kodanik
Kodanik

Kas mulle ainult tundub või viimasel pildid on neiud nii tugevasti ära mukitud? On üks hea ütlemine “less is more”. Ehk siis vähem meiki on ilusam. Nii noored neiud võiks end mitte meikida. Rikute oma näonaha ära. Või võistlustel mingi reegel, et peab olema ära mukitud?

Herrr
Herrr

See siin pildil on veel ok. Vaadake mis kaader õues vastu tuleb. Õudus. Miks vaja oma kulmud ära solkida?

juss
juss

Mis see sinu asi on?

wpDiscuz