Pääste: Kõmsil sai inimene ilutulestikuga vigastada

Lääne Elu

info@le.ee

Jõululaupäev möödus päästjatel rahulikult, kuid esmaspäeval tuli neil käia kustutamas ohtlikku lõket ja üks inimene sai ilutulestikuga vigastada.

23. detsembril kell 15.50 said päästjad väljakutse Lääne-Nigula valda Võntkülla, kus teataja sõnul oli eemalt näha musta paksu suitsu.

Päästjate kohale jõudes selgus, et tegu oli suure lõkkega, mis oli ohtlikult kõrgepingeliinide all. Lõkke tegijal puudusid ka esmased kustutusvahendid. Lõke kustutati.

Samal õhtul kell 21.36 teatati häirekeskusele, et Lääneranna vallas Kõmsil vigastas mees ilutulestiku oskamatu ümberkäimisega oma sõrmi. Kannatanu toimetati haiglasse.

Päästeamet tuletab meelde, et pürotehnika kasutamisel tuleb järgida ohutusnõudeid ning pürotehniliste toodete väärkasutamine võib põhjustada tõsiste tagajärgedega õnnetusi. Täpsem info pürotehnika kasutamise ohutuse kohta on leitav siin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
virtsukas
4 aastat tagasi

ja üldse ei ole vaja jõulude ajal paugutada, jumal karistas