Haapsalu lauatennisistid mängisid Tallinna Openil

Lääne Elu

info@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9
Marta Sool lõpetas oma vanuseklassis teisena. Foto erakogu

Laupäeval ja pühapäeval peeti Tallinnas TallTechi spordihoosnes rahvusvahelist Balteco jõuluturniiri Tallinn Open, kus osales üle 300 lauatennisisti.

Laupäevasel põhiturniiril oli Mike Kolesov 112. kohal, kuid minikadettidest teine.

Algajate edasijõudnute klassis T-9 (mänginud alla kolme aasta) sai esikoha Marta Sool kaotades vaid ühe seti. Sama saavutusega sai hakkama ka T-17 klassis Liisa Lehtla.

Kadettide ja minikadettide põhiturniiril pääses Läänemaa spordikooli õpilastest alagrupist edasi teisena vaid Markus Põru P-15, kuid sai kohe esimese ringis kaotuse ja pidi leppima 9. kohaga. Sandra Prikk, Kairit Talving ja Mike Kolesov alagruppidest edasi ei pääsenud ning jätkasid lohutusturniiril, kus said esikohad.

Nädal tagasi Cardiffis Walesis toimunud ITTF Veteranide tuuri viimasel etapil Heikki Sool medaleid küll ei võitnud, kuid 5. kohad nii üksik- kui ka paarismängus pole ka paha.

Fotod erakogu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments