Pääste: Paralepas põles kõrvalhoone, Nigula külas prügikonteiner

12. detsembril kell 9.51 said päästjad väljakutse Haapsalu linna Paralepa alevikku, kust teatati, et eluhoonest eraldi asuvast saunamajast tuleb suitsu. Päästjate saabudes põles 6×8 meetri suurune kuur/kõrvalhoone. Tõenäoliselt kütmisest alguse saanud tulekahju kustutati kell 11.24. Inimesed kannatada ei saanud. Kütteseadmeid ei tohi jätta järelevalveta, kontrollima peab nende korrasolekut ning vajadusel tegelema parandustöödega.

12. detsembril kell 7.32 teatati häirekeskusele, et Lääne-Nigula vallas Nigula külas oli põlema süttinud prügikonteiner. Teadmata põhjusel süttinud remondisodi täis konteiner põles suure leegiga. Päästjad kustutasid põlengu kell 8.06.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Mr. Tallinn
2 aastat tagasi

Kindlasti jälle süütaja Nigulas!