Pääste: Paralepas põles kõrvalhoone, Nigula külas prügikonteiner

12. detsembril kell 9.51 said päästjad väljakutse Haapsalu linna Paralepa alevikku, kust teatati, et eluhoonest eraldi asuvast saunamajast tuleb suitsu. Päästjate saabudes põles 6×8 meetri suurune kuur/kõrvalhoone. Tõenäoliselt kütmisest alguse saanud tulekahju kustutati kell 11.24. Inimesed kannatada ei saanud. Kütteseadmeid ei tohi jätta järelevalveta, kontrollima peab nende korrasolekut ning vajadusel tegelema parandustöödega.

12. detsembril kell 7.32 teatati häirekeskusele, et Lääne-Nigula vallas Nigula külas oli põlema süttinud prügikonteiner. Teadmata põhjusel süttinud remondisodi täis konteiner põles suure leegiga. Päästjad kustutasid põlengu kell 8.06.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mr. Tallinn
Mr. Tallinn

Kindlasti jälle süütaja Nigulas!

wpDiscuz