Galerii: täna avas uksed Haapsalu vabakontor

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 22

Täna pidas avamispidu Haapsalu vabakontor, kus võib tunda end kui Skype’is töötades, sest kontori sisustus pärineb just sellest maailmakuulsast ettevõttest.

Esimesed huvilised on rendikontoris töötamist saanud testida juba novembri esimesest päevast. Töötada saab vabakontoris mitut moodi – kas omaette boksis, avatud kontoris oma laua taga istudes või kui soovi on, siis kasvõi seistes.

„Me saime Skype’ist järgi jäänud kontorimööbli endale kasutada ettevõtlike noorte kojalt (JCI), kellele Skype andis selle heategevuseks,“ selgitas vabakontori perenaine Raili Friedemann. „Tegemist on väga kvaliteetse Herman Milleri mööbliga, mida meie saime täpselt oma kontori jagu komplekte: laud, tool, kuvar, klaver ja hiir. Loodan, et Skype’i laudade taga sünnivad ka siin suured teod,“ lisas Friedemann.

Vabakontoris on kokku 13 töökohta. Tänaseks oli seis selline, et pooled olid juba hõivatud ja rendilepingutega kaetud. „Proovipäeva saab tegema tulla tasuta,“ märkis Friedemann.

Ettevõtlike noorte kojaga aga koostöö jätkub. „Me hakkame vabakontoris kord kuus koos nendega koolitusi tegema, mille teemaks on kas eneseareng või ettevõtlus,“ ütles Friedemann. Vabakontori rentnikele ja JCI liikmetele on need koolitused tasuta, külalistele väikse tasu eest.

Vabakontor asub endises SEB panga ruumides aadressil Karja 27.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tihke Libemokk
4 aastat tagasi

Ja millal avatekse lõpuks uuesti Metsa tn. stripibaar ?? Kahju, et keegi seda kaasava eelarve ettepanekutesse ei kirjutanud ja mul läks ka meelest ära.

jah
4 aastat tagasi

sellised kontorid on ju maailmas väga levinud.Aga nende kõrval ei tohiks unustada asju, mis on olnud aastaid osa meie armsast linnast. Näiteks armas Haapsalu turg…Kas pildil olevatel härradel poleks natuke raha, jõudu, tarkust ja soovi, et see päästa ?

Haapsalust.
4 aastat tagasi

Linn on murettekitav? Vabakontor Haapsalus? Uskumatu?Haapsalus ju üldsegi ei saagi vaba olla? 7 päeva nädalas peab tööl olema ja tegema tööd.Palgad ju miinimum.

juhuslik
4 aastat tagasi

30 aastat tagasi oli seal jäätisekohvik.

Haapsalu joodikute liit
4 aastat tagasi

Hakkas silma hr Mäesalu kes seal pikutas. Vaba päev?

Erx
4 aastat tagasi

Jah, see foto ütleb Haapsalu “poliitikutest” nii mõndagi.

Revident
4 aastat tagasi
Reply to  Erx

Võtke vabalt vabas kontooras. Minu kontoora toimib kodus ja asjad aetud, ei pea maakonnalinna trügima.

Imeline
4 aastat tagasi
Reply to  Revident

Sesl

Igal juhul
4 aastat tagasi
Reply to  Erx

Pikutava Mäesalu pilt kõneleb nii mõndagi, ei mingit sündsustubnet. Aga kuidas Mäesalu tööd teeb, see oli teada enne seda, kui ta linnavalitsusse ametisse nimetati.

eks
4 aastat tagasi
Reply to  Igal juhul

ta proovis ka kunagi tööd teha , aga kuna ei kukkunud väga hästi väja, ss loobus