0

Türk sai veteranide lauatennises esikoha, Sool paarismängus kolmanda

Ameerika Ühendriikides Floridas Fort Lauderdalis toimunud World Veterans Tour 2019 3. etapil mängisid edukalt Haapsalu Lauatenniseklubi mehed Mati Türk (H.Soola õpilane 1970-1974) ja Heikki Sool.

Türk võitis M60+ paarismängus koos Ed Li`ga (Kanada) lohutusturniiril esikoha. Sool aga M70+ põhiturniiri paarismängus koos Vibert Williams`iga (Guajana) pronksmedali, kusjuures poolfinaalis tuli vastu võtta valus 2:3 kaotus. Need olid esimesteks medaliteks eestlastele veteranide maailma karikavöistlustelt! Järgmine etapp toimub Kataris Dohas ja viimane Walesis Cardiffis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz