Aizpute laskmisvõistlusel sai Tahvinov kolmanda koha

Üldasrvestuses tuli kolmandale kohale Elari Tahvinov (vasakul). Foto: erakogu
Üldasrvestuses tuli kolmandale kohale Elari Tahvinov (vasakul). Foto: erakogu

Lätis Aizputes toimunud laskmisvõistlustel kindlustas absoluutarvestuse (mehed+noored) auhinnalise koha Läänemaa spordikooli võistkonnale Elari Tahvinov.

Täiskasvanutega võisteldes sai ta põhivõistluses õhupüstoli harjutuses 60 lasku kokku 554 silma, millega pääses finaali. Finaalis oli algus eriti võimas, kuid seejärel kadus laskmiskindlus. Õnneks suutis Tahvinov ennast koguda ja pressida lõpuks kolmandale auhinnalisele kohale. Võistluse võitis Dobele noormees Daniel Vilcins, kes kaks nädalat tagasi lõppenud Euroopa meistrivõistlustelt sai pronksmedali. Teised meie noormeeste parimad kohad olid Peeter Kausi 508 silma 18.koht ja Henri Kornilov 484 silma 21.koht.

Kuni 14 aastas poiste arvestuses tuli õhupüstolis 40 lasku 2.kohale Kaspar Tõnisson 320 silmaga, 3.kohale Raian Kleemann 315 silmaga, 4.kohale Matis Russi 308 silmaga. Võitis Läti Tukumsi linna laskur343 silmaga.

Naiste õhupüstolis 40 lasku oli meie parim Birgitta Vare 349 silma ja 11.kohaga.

Meeste õhupüssis 60 lasku sai samuti 11.koha Silver Loorens, kes lasi 548 silma. Paremini õnnestus tal spordipüssi standardharjutus, kus kolme asendi kogusumma 547 silma tähistas uut isiklikku rekordit ja andis 5.koha. Samas harjutuses samuti isikliku rekordi teinud Jander Korpe lasi 532 silma ja oli 10.kohal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments