Argo Jõesoo lõpetas palava poolmaratoni Narvas 11. kohaga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Argo Jõesoo (nr 39, esireas vasakult neljas, sinises särgis) lõpetas poolmaratoni üheteistkümnendana. Foto: jooks.ee
Argo Jõesoo (nr 39, esireas vasakult neljas, sinises särgis) lõpetas poolmaratoni üheteistkümnendana. Foto: jooks.ee

Narvas selgitati täna ligi 30-kraadises palavuses Narva Energiajooksu raames välja poolmaratoni Eesti meistrid. Meestest võitis tiitli suure eduga Tiidrek Nurme ja naistest Liina Luik. Läänemaa kergejõustikuklubi värvides võistlev Argo Jõesoo lõpetas jooksu üheteistkümnendana.

Palav ilm tegi oma töö, kuid vaatamata sellele jõudis Tiidrek Nurme (TÜASK) Eesti meistrina finišisse ajaga 1:07.11, edestades järgmist lõpetajat üle kuue minuti. Hõbemedal kuulub Roman Fostile (Sparta) ajaga 1:13.50. Pronskile jooksis end Raido Mitt, kes kaotas Fostile vaid kuue sekundiga.

Jõesoo lõpetas jooksu üldarvestuses üheteistkümnendana, aeg 1:19:00.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments