0

Täna õhtul avavad kunstikooli lõpetajad näituse oma töödest

Täna kell 17 lõpetab Haapsalu kunstikooli hoovigaleriis kunstikooli 36. lend. Ühtlasi avavad lõpetajad ka näituse pealkirjaga „Mõru salat”.

Tänavu lõpetab kunstikooli viis noort, igaühelt on näitusel lõputöö. Näitusel on Egert Heinoru töö „Tühi pea”, Marie Keldrima töö „Kamraadid”, Eliise Nikkeri töö „Läbi une”, Rahel Aurelia Straussi töö „Kubistlik selg” ja Artur Reinhold Undi töö „Põgenemine”.

Lisaks lõputöödele on näitusel ka varasemalt tehtud tööd.

Näitus on avatud 22. juunini.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz