Sandra Prikk sai Eesti laste karikavõistlusel teise koha

edf
Sandra Prikk. Foto: Heikki Sool

Laupäeval Aseris lõppenud Eesti lauatenniseliidu laste karikasarja finaalvõistlustel sai Läänemaa spordikooli õpilane teise koha, olles sellega esimene Läänemaa tütarlaps, kes võitnud Eesti laste karikavõistlustel auhinna.

Sandra Prikk T-11 grupis teises mängus ootamatu 0:3 kaotuse Maardu tüdrukult Uljana Kornilievalt ja see tähendas seda, et karikavõitjaks kuue etapi (arvesse läks neli paremat tulemust)  kokkuvõttes tal enam tulla ei õnnestu.

Miinusringis alistas Prikk kolm vastast ning kolmanda koha mängus sama Maardu tüdruku 3:1. Kokkuvõttes tuli võitjaks Valerie Lonski (Aseri SK), Sandrale II koht ja kolmas Amanda Hallik (Maardu LTK).

Samas vanusegrupis saavutas Annabel-Viktoria Siil 29. T-13 klassis sai Aseris Kairit Talving hooaja parima tulemuse 7. koha, mis andis kokkuvõttes 11. koha (kokku osalejaid 35).

Annabel Lamp oli kokkuvõtes 13. Kõige vanemas T-15 klassis oli Ines Ira 12. (osales 31) ning kõige nooremas T-9 klassis Marta Sool 14. (21 osalejat). Poistest P-15 oli kokkuvõttes viies Markus Põru (osales 39), P-11 Mike Kolesov kuues (osales 58), Ats Ira P-9 17. (osales 27).

Neljal edukamal (Sandra Prikk, Kairit Talving, Mike Kolesov, Markus Põru) seisab nüüd ees rahvusvaheline turniir Prahas, mis on neile esimeseks rahvusvaheliseks võistluseks välismaal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments