Heikki Sool sai Baltimaade lauatennise veteranide meistrivõistlustel kolmanda koha

Heikki Sool sai lauatennisevõistlustel kolmanda koha.
Heikki Sool sai lauatennisevõistlustel kolmanda koha.

Pühapäeval Leedus Prienais lõppenud 15. Baltimaade lauatennise veteranide meistrivõistlustel osales ligi 30 Eesti lauatennisisti.

Kokku osales võistlustel 222 mängijat. Heikki Soola laeks jäi kolm pronksmedalit. Meesüksikmängu alagrupis sai ta kaks võitu ja ühe kaotuse ning sai teisena edasi medalimängudele, kus veerandfinaali vastase leeduka alistas 3:0, kuid poolfinaalis tuli vastu võtta valus 2:3 kaotus teiselt leedukalt. Ka võitja oli leedukas (alistas alagrupis Soola 3:1).

Ka meespaaris koos lätlase Janis Ozolsiga tuli poolfinaalis 2:3 kaotus Leedu paarile. Meie paarismängu alagrupis juhtus huvitav seik, kõik kolm paari said ühe võidu ja ühe kaotus tulemusega 3:1 ning kuna punkte ei kirjutatud üles (peakohtuniku aps), siis tuli kolme vahel veel mängida üks n.ö. surmasett. Meil õnnestus mõlemad paarid alistada 11:4 ja tagada alagrupis esikoht. Segapaarismängus kümme aastat nooremate klassis koos Eva Hanniga saime samuti poolfinaalis kaotuse osalisteks, seekord 1:3 ning kaasmaalastelt Kai Thornbech-Ernat Masik .

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments